Kuva: Splash

21-vuotias kaunotar yöstä Orlando Bloomin kanssa: "Poikkeuksellisen hyvä rakastaja"

22.05.2017 16:45 - Senja Rapila

Näyttelijäkomistuksen yhden yön rakastaja oli 19 vuotta nuorempi Viviana.

Brittimediat kuhisevat tällä hetkellä Orlando Bloomin, 40, suhteesta 21-vuotiaan tarjoilija Vivianan kanssa. Nuori nainen oli tarjoillut Bloomille päivien ajan hotellin baarissa drinkkejä, jolloin näyttelijäkomistus oli flirttaillut tälle avoimesti.

Viimeisenä iltana kaksikko oli poistunut pitkän illan päätteeksi yhdessä Bloomin hotellihuoneeseen, ja aamulla nuoren naisen manageri löysi hänet alastomana Bloomin hotellihuoneesta. Kerrotaan, että nainen sai potkut asiakkaisiin sekaantumisesta.

Lähteet ovat kertoneet, että nainen loukkaantui potkuista, mutta ei katunut "uskomattoman seksin yötä". Vivianan ystävien mukaan Bloom oli pyytänyt itse tätä mukaan huoneeseensa, jonka jälkeen kaksikko oli suudellut ja Bloom oli tehnyt aloitteen.

- Hän (Viviana) kertoi, että hänellä oli uskomatonta ja että hänen (Bloomin) kroppa oli todella hyvä.  Hän oli poikkeuksellisen hyvä rakastaja, lähteet ovat paljastaneet Daily Mail -lehdelle. 

Orlando Bloom erosi alkuvuodesta laulaja Katy Perrystä. Maaliskuussa selvisi, että pariskunnan eron syynä oli muun muassa se, että Bloom ei halunnut perustaa uutta perhettä. Hänellä on yksi lapsi entisestä suhteestaan Miranda Kerrin kanssa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -näyttelijät kokoontuivat yhdessä illanviettoon - katso hauska video

Kilpailut

Uusimmat