Kuva: AOP

Ariana Grande julkaisi koskettavan tiedotteen pommi-iskusta - "Emme anna vihan voittaa"

27.05.2017 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Pop-tähti aikoo palata Manchesteriin pitämään hyväntekeväisyyskonsertin uhrien muistolle.

Pop-tähti Ariana Granden, 23, konsertin jälkeen tapahtui koko maailmaa järkyttänyt terrori-isku maanantai-iltana Manchesterissa. Itsemurhaiskussa kuoli 22 ihmistä. Ariana Grande ei fyysisesti haavoittunut iskussa, mutta henkisesti isku on ollut laulajalle kova paikka.

Grande julkaisi pian iskun jälkeen Twitterissä lyhyen viestin, jossa kirjoitti olevansa ”rikki” ja jossa esitti syvät pahoittelunsa.

Nyt Grande on julkaissut Twitterissä pidemmän tiedotteen, jossa esittää syvimmät surunvalittelunsa kaikille iskun uhreille ja heidän läheisilleen.

”Ei ole mitään, mitä minä tai kukaan muukaan voi tehdä ottaakseen tuskanne pois tai muuttamaan tilannetta paremmaksi. Kuitenkin haluan ojentaa teille käteni, sydämeni ja kaiken minkä voin, jos millään tavalla tarvitsette apuani”, Grande kirjoittaa.

Grande kirjoittaa olevansa vaikuttunut siitä, miten hänen faninsa ovat osoittaneet tukea toisilleen kammottavan tapahtuman jälkeen. Hän kirjoittaa, että hänen faninsa ovat täysi vastakohta sille pahuudelle, joka sai iskun aikaan. Hän myös myöntää itse traumatisoituneensa tapauksesta.

”Olen pahoillani siitä tuskasta ja pelosta, joita varmasti tunnette ja traumasta, josta tekin varmasti kärsitte. Emme koskaan pysty ymmärtämään, miksi tällaista tapahtuu, koska se ei ole osa meidän luontoamme, ja tämän takia meidän ei tule perääntyä. Emme aio lopettaa tai toimia pelossa. Emme anna tämän erottaa meitä. Emme anna vihan voittaa”, Grande kirjoittaa.

Palaa Manchesteriin hyväntekeväisyyskonserttiin

Tiedotteessaan Ariana Grande kertoo palaavansa Manchesteriin tapaamaan fanejaan ja pitämään hyväntekeväisyyskonsertin iskun uhrien ja heidän läheistensä kunniaksi. Konsertin tarkoituksena on myös kerätä rahaa uhrien perheille.

Grande on iskun jälkeen peruuttanut Euroopan-kiertueen esiintymisiään. Hän jatkaa kiertuettaan kesäkuun 7. päivä. Tiedotteessaan nainen kirjoittaa, että jatkossakin hänen keikkansa ovat hänen monimuotoiselle fanikunnalleen turvallinen paikka kokoontua yhteen nauttimaan musiikista ja yhteisyydestä.

”Musiikin tarkoitus on parantaa meidät, tuoda meidät yhteen ja tehdä meistä onnellisia. Sitä se tulee tekemään meille vastaisuudessakin. Me jatkamme kunnioittaaksemme heitä, jotka menetimme, heidän rakkaitaan, fanejani ja kaikkia, joita tämä tragedia on koskettanut. He ovat mielessäni ja sydämessäni joka päivä, ja ajattelen heitä jokaisessa teossani loppuelämäni ajan”, Ariana Grande päättää tiedotteensa.

Lue myös: Kolmen tytön isä rohkaisee Ariana Grandea: "Sinulla ei ole mitään syytä pyytää anteeksi"

Lue myös: Terroristit iskivät Ariana Granden konserttiin Englannissa - Twitter täyttyi suruviesteistä

Lähteet: Metro.co.uk, The Fader

Kilpailut

Uusimmat