Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar Lily Collins laihdutti itsensä hurjaan kuntoon anoreksiaelokuvaa varten - katso

20.07.2017 21:30 - Rea Tallgren

Collins kertoo myös itse sairastaneensa syömishäiriötä.

Lily Collins, 28, laihdutti viime vuonna radikaalisti. Naisen ulkomuoto huomattiin mediankin toimesta. Myöhemmin paljastui syyn laihduttamiseen olleen hänen tuoreessa roolisuorituksessaan To The Bone -elokuvassa, jossa hän näyttelee anorektista nuorta naista. Collins on kertonut tuntuneen kurjalta, että hänen painostaan uutisoitiin, eikä hän saanut paljastaa laihduttaneensa roolia varten. 

Anoreksia ei ole vieras sairaus nuorella naiselle. Kun hänen laulajaisänsä Phil Collins erosi näyttävästi vaimostaan ja Lilyn äidistä, Jill Tavelmanista, sairastui Collins itsekin syömishäiriöön. Teini-ikäinen Collins saattoi joko riuduttaa itseään tai pakottaa itsensä oksentamaan syötyään. 

Mallintöitäkin tehneelle näyttelijäkaunottarella onkin tiukka kanta siihen, millaisia ihanteita nuorille naisille annetaan. Esimerkiksi siihen, miten mallimaailmassa pitäisi suhtautua anorektisen ulkonäön ihannointiin, on Collinsilla paljon sanottavaa. 

- Asialle on ehdottomasti tehtävä vielä nykyistäkin enemmän. On hyvä, että monilta malleilta vaaditaan nykyään todiste siitä, että heidän painoindeksinsä ei ole alle 18, mutta lisää toimenpiteitä tarvitaan. 

Collins myös sanoo, että monet catwalkeilla nähtävistä nuorista naisista eivät ole vielä edes aikuisia. 

- Heidän vartalonsa ei ole vielä kokenut muutoksia. Ja lisäksi osa heistä näyttää siltä kuin voisi menettää tajuntansa hetkenä minä hyvänsä, Collins selittää. 

Katso Collinsin uutuuselokuvan traileri alta. 

Lue myös: Lääkärin järkyttävä ajattelemattomuus sai parantuvan anorektikon raivon valtaan

Lue myös: Anorektikko lähes kuoli syömishäiriöön - nykyään tuntemattomat haukkuvat lihavaksi

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat