Kuva: AOP

Kristen Stewart ja huippumalli-tyttöystävä ilmestyivät naisparin hääjuhlaan - juhlivat yöhön asti

26.07.2017 12:45 - Senja Rapila

Yhdysvaltalainen morsiuspari yllättyi, kun tähtipari halusi tulla heidän kanssaan juhlimaan ja tanssimaan.

Winnipegissä, Yhdysvalloissa naimisiin mennyt naispariskunta sai yllättäviä vieraita hääjuhliinsa, kun näyttelijä Kristen Stewart, 27, ilmestyi vastaanottoon tyttöystävänsä Stella Maxwellin, 27, kanssa.

Pariskunnan hääjuhlien jatkot järjestettiin pizzaravintolassa. Kymmenen aikaan illalla ravintolan johtaja kutsui morsiamet luokseen kysyäkseen kysymyksen, joka muutti koko illan kulun.

- Hän kysyi, että olisiko okei jos Kristen Stewart ja hänen tyttöystävänsä Stella tulisivat juhliimme ja joisivat muutamat drinkit kanssamme. Vastasin, että tottakai! Ei mitään ongelmaa. Kuka hän on? toinen morsiamista on kertonut CBC-julkaisulle.

Puoli tuntia myöhemmin tähtipariskunta saapui paikalle. He esittäytyivät virallisesti morsiusparille ja juhlivat heidän kanssaan pitkään. He tanssivat, joivat ja pyysivät DJ:ltä jopa kappaleita.

- He näyttivät vain kahdelta normaalilta tytöltä. He näyttivät vähän Hollywood-tyyppisiltä, mutta jos emme olisi tienneet keitä he ovat, en usko että olisin tiennyt. Sanoimme heille, että tulkaa tutustumaan vieraisiimme, älkää eristäkö itseänne muusta porukasta. Tulkaa juhlimaan!

- He olivat paikalla varmaan kymmenestä yhteen asti yöllä.

Stewart on ollut hiljattain Winnipegissä kuvaamassa elokuvaa ja pizzerian omistaja oli auttnut häntä hiljattain järjestämään juhlaillallisen, jonka vuoksi tähtipari oli ajautunut mukaan juhliin.

Lähde: CBC

Lue myös: Kristen Stewart ja Stella Maxwell ovat supersuloinen pari - fanit hehkuttavat somessa

Lue myös: Näyttelijäkaunotar tuntee vetoa Kristen Stewartiin: "Hän on niin kuuma"

Lue myös: 8 julkkista, jotka kärsivät ujoudesta - olisitko uskonut?

Kilpailut

Uusimmat