Kuva: AOP

Tom Cruise voi joutua skientologien neuvonpitoon - syynä nilkan vahingoittanut stuntti

21.08.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Näyttelijä uskoo vahvasti skientologiaan. Hän voi kuitenkin joutua miettimään lähipiiriään uudelleen nilkan satuttamisen jälkeen.

Näyttelijä Tom Cruise, 55, voi joutua skientologien neuvonpitoon, koska loukkasi nilkkansa epäonnistuneessa stuntissa, kertoo Cruisen lähipiiri Radar Onlinelle. Itsensä loukkaamisen uskotaan skientologiassa johtuvan siitä, että henkilön lähipiirissä olisi rajoittavia ihmisiä. Cruise voi siis joutua näin ollen neuvonpitoon, jossa näyttelijän tulisi miettiä tällaisia ihmisiä lähipiiristään. Cruise oli kuvaamassa Mission Impossible 6 -elokuvaa, jonka aikana hänen tekemänsä stuntti meni pieleen.

Cruise on ollut vahva skientologian kannattaja jo monta vuotta. Skientologit uskovat, että ihmiset ovat kuolemattomia henkiolentoja, joilla on rajattomia kykyjä. Näin ollen uskovat pyrkivät pääsevään tähän tilaan elämänsä aikana. Uskonto on alkujaan syntynyt yhdysvaltalaisen tieteiskirjailijan, L. Ron Hubbardin, pohjalta. 

Skientologiaa on arvosteltu monin sanoin. Sitä on verrattu lahkoon ja siihen uskovien ihmisten on väitetty olevan aivopestyjä. Cruiselle uskonnosta ei ole koitunut pelkästään hyvää, koska esimerkiksi Katie Holmes päätti suhteensa näyttelijään, suojellakseen parin tytärtä skientologialta. 

Cruisen tutustutti skientologiaan hänen ensimmäinen vaimonsa, Mimi Rogers, vuonna 1990.

Lue myös: Tom Cruisen tekemä stuntti pieleen - tähti loukkaantui

Lähde: Radar Online

Kilpailut

Uusimmat