Kuva: AOP

Marilyn Manson tylyttää Justin Bieberiä - "Täysi p*skiainen"

14.09.2017 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Muusikoiden välinen riita sai alkunsa Bieberin kiertueen oheistuotepaidasta, jossa komeilee Marilyn Mansonin kasvot.

Rokkari Marilyn Manson on ladannut haastattelussa täyslaidallisen Justin Bieberistä. Sanaharkan taustalla on kiista Justin Bieberin Purpose-kiertueen virallisiin oheistuotteisiin kuuluvasta paidasta.

Vuonna 2016 Bieber julkaisi myyntiin kiertuepaidan, jossa etupuolella nähtiin Marilyn Mansonin kasvot. Takapuolella luki Bieberin nimi ja teksti ”bigger than satan”. Paidan suunnittelija Jerry Lorenzo väitti Instagram-päivityksen yhteydessä, että paidalle oli saatu Marilyn Mansonin hyväksyntä. Nyt Manson väittää, että näin ei ollut, ja että hän karhusi jälkikäteen itselleen paitamyynnistä tulleet tuotot.

(kuva: AOP)

Manson muistelee haastattelussa myös kohtaamistaan Bieberin kanssa. Bieberillä oli tuolloin päällä kiistanalainen Manson-paita.

Marilyn Manson (kuva: AOP)

- Hän sanoi minulle, että ’tein sinusta taas relevantin’. Paha virhe sanoa tuollaista minulle, Manson kertoo.

Manson halusi pilailla Bieberin kustannuksella ja valehteli tälle, että tulisi hänen keikkansa soundcheckiin esittämään The Beautiful People -kappaleensa. Miehellä ei ollut missään vaiheessa aikomustakaan toteuttaa lupaustaan.

- Hän oli täysi paskiainen, kun hänellä oli ylimielisyyttä sanoa noin, Manson muistelee Bieberin relevanttius-kommenttia.

Lue myös: Justin Bieber kävi näyttämässä kiveksiään sairaalassa - myöhemmin sairaalan työntekijä sai potkut

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat