Kuva: AOP

Stranger Things -tähti ihailee muodokkaita naisia: "Haluan rakkauskahvat takaisin muotiin"

18.10.2017 18:30 - Senja Rapila

David Harbour uskoo, että joka vuosikymmenellä ihmiset muuttuvat vähemmän seksikkäämmiksi uusien vartaloihanteiden myötä.

Stranger Things -tähti David Harbour, 42, on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että kaipaa entisaikoja muun muassa entisten kauneusihanteiden vuoksi.

- Kun ajattelen useiden sukupolvien seksuaalisuutta, minusta tuntuu, että muutumme jatkuvasti vähemmän seksikkäämmiksi, Harbour on kertonut haastattelussa.

Hänen mielestään nykyaikana rajoitetaan liikaa itseään ja elämästä nauttimista; muun muassa kitkemällä ruokavalio pelkästään superterveelliseksi ja treenaamalla itsensä tämän hetken kauneusmuottiin, joka tuntuu somen mukaan olevan hyvin hoikka vartalomalli.

-  Kun muistelen 70- tai 80-lukua, tietenkin haluamme aina nähdä kauniin vartalon, mutta siinä on jotain, kun joku oikeasti elää elämäänsä. Kun joku tietää, kuinka syödä voileipää ja päästää ajoittain sen 'demonin' ulos itsestään. Haluan enemmän sitä. Sellaiset ihmiset ovat niitä, joita pidän seksikkäinä.

Harbour puolustaa haastattelussa myös kurvikkaita naisia ja myöntää pitävänsä siitä, jos naisessa on jotain, josta voi pitää kiinni.

- Haluan tuoda rakkauskahvat ja voileivät takaisin.

Stranger Thingsin toisen tuotantokauden viimeinen traileri julkaistiin hiljattain. Jos et ole vielä nähnyt sitä, voit käydä katsomassa sen aiheeseen liittyvästä artikkelista.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Stranger Things -näyttelijät rakastuivat tosielämässä - mikä suloinen pari!

Kilpailut

Uusimmat