Kuva: Mikko Räsänen

Korkeanpaikankammo vaivaa Putous-tähteä - rautatieaseman lasiportaatkin ovat liikaa

12.11.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Tomnikov kuvailee itseään hetkessä eläväksi ja ihanaksi urpoksi.

Putouksen uusi kausi starttaa ensi keväänä. Mukana nähdään myös muun muassa Rölli-elokuvassa näytellyt Alina Tomnikov, 29. Tomnikov kertoo, että hän haluaa lähestyä komediaa arkielämän kautta. 

- Olen sitä mieltä, että arkielämä on monesti hyvin koomista. Aion lähestyä putouksessakin komiikkaa vilpittömyydellä ja arkielämän kautta. Itku ja nauru ovat hyvin lähellä toisiaan, kun oikein ajattelee, Tomnikov kertoo Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Tomnikov valmistui vuonna 2013, jonka jälkeen hänet on nähty niin elokuvissa kuin draamasarjoissakin. Naisen venäläiset sukujuuret ovat vieneet hänet näyttelemään myös itärajan taakse. On kuitenkin asia, jonka mainitseminen saa kylmät väreet vierimään näyttelijän selkäpiitä pitkin. 

- En suostuisi ikinä hyppäämään benji-hyppyä! Tai minulle pitäisi maksaa 10 000 euroa, että tekisin sen. Pelkkä ajatuskin kammottaa. Inhoan jo Keravan rautatieasemalla olevia lasiportaita, joista näkyy läpi, hän nauraa. 

Hetkessä elävä, ihana urpo

Nainen sanoo, että hänen persoonansa on toisaalta sosiaalinen, mutta toisaalta taas ei. 

- Minussa on kaksi puolta. Olen toisella tapaa sosiaalinen viihdyttäjä kun taas toisaalta olen itsekseni viihtyvä nuuskamuikkunen. Jos ystävieni pitäisi kuvailla minua, he sanoisivat minun olevan hetkessä elävä, ihana urpo, hän kertoo. 

- Rakastan olla ihmisten kanssa, mutta toisaalta vaadin paljon aikaa olla itsekseni.

Tomnikov kertoo olevansa myös tarkkailija, joka rakastaa seurata ihmisiä ja heidän elämäänsä. 

- Se varmasti tekeekin minusta juuri näyttelijän ja viihdyttäjän. 

(kuva: Mikko Räsänen)

Kadulla pysäyttäminen ei haittaa

Hän kertoo, että on miettinyt tulevan Putous-kauden tuomaa julkisuutta. Nykyisin hän on saanut kävelllä kadulla suhteellisen rauhassa. 

- Olen pohtinut sitä, mutta tietyllä tavalla se julkisuus kuuluu tähän ammattiin ja formaattiin. Jokainen näyttelijä asettaa ne omat rajat, mutta minua ei haittaa, jos minut tunnistetaan kadulla. En varmasti koe, että se tulee olemaan ahdistavaa, nainen kiteyttää. 

Lue myös: IS: Putouksen alkuperäisten näyttelijöiden vaihtumisen takana suuri rahariita

Kilpailut

Uusimmat