Kuva: Senja Rapila

Isac Elliot avoimena artistiuden varjopuolista: "En näytä sitä, kun itken sängyssä himassa"

21.11.2017 20:45 - Senja Rapila

Radio Novan Ilta haastatteli uuden kappaleensa julkaissutta Isac Elliotia ja puhui tämän kanssa artistiuden raskaistakin puolista.

Isac Elliot, 16, on tehnyt nuoresta iästään huolimatta jo vuosia musiikkia. Tällä hetkellä suomalaisartisti on valloittamassa Yhdysvaltoja sekä Eurooppaa, kun Suomi on jo koukutettu viimeistään Mikael Gabrielin kanssa julkaistuilla suomenkielisillä kappaleilla.

Radio Novan Illan haastattelussa Oku Luukkainen ja Esko Eerikäinen kysyivät haastattelussaan artistilta, että onko hän nuoresta iästään huolimatta suunnitellut koskaan jäävänsä tauolle. Vastaus oli myöntävä; kyllähän sitä tulee mietittyä.

- Tämähän on tosi rankka ala. Joka ikinen artisti tekee koko sydämellä tätä. Jos joku ei toimi, niin se sattuu. Se sattuu psyykkisesti. Jos luulet, että tämä tulee olemaan hyvä juttu ja se ei olekaan, tai mikä vaan. Siinä on niin paljon tunteita mukana, että se on todella rankkaa, Elliot kertoo haastattelussa.

- Minullekin ihmiset sanoo, että no mitä sä nyt selität, sulle tytöt huutaa ja sinulla on hienot kledjut päällä, että mitä valitat. Se, mitä jengi näkee, ei ole ikinä sitä mitä se oikeasti on.

Artistiuden rankka puoli purkautuu stressinä ja pahana olona, jota ei välttämättä jaeta ulkopuolisille. Negatiiviset tunteet koetaan neljän seinän sisällä, jonka jälkeen voi olla jälleen oma energinen itsensä fanien edessä.

- Enhän minä näytä sitä, kun itken sängyssä himassa. En näytä sitä missään Snapchatissa. Se on tosi, tosi rankkaa. Se on todella rankkaa iskälleni, joka haluaa että menestyn, koska se menee aalloissa. Nyt minulla menee kuitenkin paremmin kuin koskaan, mutta joskus meni huonommin. Se oli jossain vaiheessa todella vaikea hyväksyä, että tämä menee aalloissa, ettei aina (ura) voi mennä ylöspäin.

(kuva: Senja Rapila)

Isac kertoo, että hänen uransa loikkasi nousukiitoon Beast-kappaleen julkaisun jälkeen.

- Se oli todella stressaavaa aikaa ja mietin, että onko tässä mitään järkeä, haluanko että minun lapsuuteni on tällainen. Että kun muut on bilettämässä, olen himassa miettimässä ja katsomassa numeroita.

Hän kuitenkin kokee, että koska musiikki on hänen intohimonsa, tekee sitä mielellään bilettämisen sijaan.

- Tiedän, että se on sama juttu jokaisella artistilla. Jotkut puhuvat siitä vähemmän, jotkut enemmän.

Voit kuunnella koko haastattelun täältä.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Cheek yllättyi Los Angelesissa: Amerikkalaisetkin tunnistivat suomalaisen räppärin

Lue myös: Livealbumin julkaissut Olavi Uusivirta: "Keikoillani on alkuvoimaista energiaa"

Lue myös: Cheek: Jos olisin tehnyt erilaista musiikkia, en joutuisi nyt lopettamaan

Kilpailut

Uusimmat