Kuva: Senja Rapila

Apu: Antti Tuisku ja artistikollega sitkeiden suhdehuhujen keskellä - "Netissä ollaan vakuuttuneita"

14.12.2017 16:45 - Iiro Myllymäki

Antti Tuisku kertoo Avulle, että hän ja Kalle Lindroth ovat vain hyviä ystäviä.

Suomen suosituin poptähti Antti Tuisku, 33, on kiistatta yksi tämän maan seuratuimmista – ja kiistanalaisimmista - julkisuuden henkilöistä. Monella on miehen musiikista jyrkät mielipiteet, mutta mielipiteitä on jakanut myös miehen päätös olla avautumatta yksityiselämästään julkisuudessa. Erityisesti miehen seksuaalisella suuntautumisella on vuosien varrella spekuloitu. ”En kommentoi” on paitsi Antti Tuiskun hittilevyn nimi, myös hänen lähestymistapansa näihin uteluihin.

Tuisku kertoo Apu-lehden haastattelussa, miksi on vuosien varrella vaiennut niin visusti yksityiselämästään. Hänen mielestään laulajilla ei ole mitään velvollisuutta avata yksityisasioitaan faneilleen. Mies käyttää vertauksena Siwan kassaa – eihän heiltäkään asiakkaat utele heidän tekemisistään ja suuntautumisistaan. Haastattelussa Tuisku pohtii, voiko salamyhkäisyys kuitenkin vain ruokkia yleisön mielenkiintoa.

- Enhän mie voi sitä tietää. Vaikka olisinkin avannut asioistani enemmän, niin voi olla, että yksityisasioistani oltaisiin joka tapauksessa yhtä kiinnostuneita. Tästä hyvä esimerkki on hyvä ystäväni, joka meni vuosi sitten naimisiin ja jonka häissä toimin bestmanina. Vaikka tämä on ihan yleisessä tiedossa, niin netin keskustelupalstoilla ollaan silti vakuuttuneita siitä, että me seurustellaan ja että kyseessä on kulissiliitto. Tämä kertoo aika paljon siitä, että ihmiset näkevät asiat juuri sillä tavalla, miten haluavat nähdä, Tuisku sanoo Avulle.

Hyvällä ystävällä Tuisku viittaa muusikko Kalle Lindrothiin, jonka häissä oli monia muitakin julkkisvieraita Tuiskun lisäksi. Tuisku ja Lindroth ovat paitsi ystäviä, myös työtovereita. Lindroth on ollut mukana kirjoittamassa monia Tuiskun viime vuosien kappaleita. Aivan kuten Tuisku sanookin, monilla keskustelupalstoilla on vuosien varrella levitetty huhua siitä, että he olisivat todellisuudessa pariskunta.

Kalle Lindroth (kuva: Hanna-Maria Grönlund)

Tauon aikana hyvinvointivalmentajaksi

Antti Tuisku aikoo ensi kesän jälkeen jäädä vähintään vuoden mittaiselle tauolle musiikkihommistaan. Luvassa on vielä kevään areenakiertue ja yksi festarikeikka kesällä, ja sitten on aika ottaa uutta suuntaa elämälle. Mies kertoo Avulle, että aikoo tauon aikana opiskella itselleen hyvinvointivalmentajan pätevyyden. Tärkeintä hänelle on kuitenkin ”päästä maadoittumaan” hektisten työrupeamien jälkeen.

- Moni artistihan puhuu tauolle jäämisestä ja ilmoittaa muutaman kuukauden päästä uudesta kiertueesta. Itselläni mitään tällaista ei ole näköpiirissä. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, Tuisku sanoo.

Lue myös: Levyarvostelu: Antti Tuiskun mopo on karannut lopullisesti käsistä

Lue myös: Ida Paul ja Kalle Lindroth Emma-ehdokkuudestaan: ”Kyllä sitä on mietitty ja unelmoitu"

Lähde: Apu

Kilpailut

Uusimmat