Kuva: Getty Images

Povipommi Courtney Stodden löysi uuden miljonäärimiehen - aneli viikkoja sitten eksäänsä takaisin

07.02.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Stodden julkaisi viikkoja sitten itkuisen videon, jossa hän aneli entistä miestään takaisin.

Povipommi Courtney Stodden, 23, aneli vain viikkoja sitten entistä miestään, näyttelijä Dough Hutchinsonia, 57, takaisin. Nyt Stodden on mitä ilmeisimmin päässyt yli erostaan, koska hän on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, miljonääriyrittäjä Chris Shengistä, 37. 

Stodden ja Sheng ovat tavanneet muutama kuukausi sitten. Miestä ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin haitannut Stoddenin tekemä julkinen vetoomus entisen miehensä perään. Stoddenin nähtiin viikonloppuna auttaneen muuttomiehiä siirtämään hänen tavaroitaan Chengin kolmen miljoonan dollarin arvoiseen taloon.

Pariskunnan suhde näyttää etenevän nopeasti. Stodden muutti Shengin kolmen miljoonan dollarin taloon viikonloppuna. (kuva: Getty Images )

Stodden on halunnut tehdä uutta aluevaltausta musiikin saralla. Hän paljasti viime viikolla, että häneltä ilmestyy lähiaikoina uusi biisi, jossa hän kertoo elämästään ja entisestä avioliitostaan. 

Stodden meni naimisiin Hutchinsonin kanssa, kun hän oli vain 16-vuotias. Hän erosi miehestään viime vuonna, koska nainen toivoi kokemuksia myös muiden miesten kanssa. Hän on kuitenkin useampaan otteeseen anellut miestä palaamaan takaisin hänen luokseen. 

Lue myös: Povipommi Courtney Stodden kinuaa miestään takaisin - "Tarvitsen häntä"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat