Kuva: Mikko Räsänen

Mikko Leppilampi tuoreessa kuvassa pelkkä pyyhe yllään - esittelee elämäntapamuutoksensa tuloksia

18.02.2018 17:00 - Iiro Myllymäki

Mikko Leppilammen tavoitteena on olla elämänsä kunnossa sitten, kun hän täyttää 50 vuotta.

Juontaja ja hiljattain uutta musiikkiakin julkaissut Mikko Leppilampi, 39, pisti puoli vuotta sitten elämäntapansa remonttiin ja alkoi kuntoilla toden teolla. Nyt mies on esitellyt uurastamisensa tuloksia tuoreessa Instagram-päivityksessä. Kuvassa mies nähdään pelkkä pyyhe yllään, ja yläkropan lihakset kielivät siitä, että treenattu on.

"6kk uutta elämäntapaa takana, ihan normaalii hissiliikettä tottakai on ollu pitkin matkaa, mut silti turhaa painoo lähteny 6kg, rasvat on InBody-mittauksen perusteella kohillaan ja se pääasia: Oon pukukoossa 50!" mies kirjoittaa.

Voit katsoa miehen päivityksen alta tai tästä linkistä.

Elämäntapamuutoksensa alkumetreillä Leppilampi kertoi Voice.fi:lle syistä, jotka sysäsivät muutoksen liikkeelle.

- Pyrin aina ottamaan yhden askeleen pidemmälle omassa ammattitaidossani. Kyse on myös kunnioituksesta omaa asemaa kohtaan. Jos on miljoona katsojaa kerääviä ohjelmia ja pitää näyttää hyvältä puvuissa, niin se vaatii sitä, että ottaa itseään niskasta kiinni ja pysyy siinä pukukoossa 50, Leppilampi sanoi tuolloin.

Leppilammen päätavoite on kuitenkin kauempana tulevaisuudessa. Hän haluaa olla elämänsä kunnossa silloin, kun hän täyttää 50 vuotta kymmenen vuoden päästä. Hän myöntää Instagram-päivityksessään, että elämäntapamuutoksen pitkäjänteinen ylläpitäminen on haasteellista.

"Nyt vaan on edessä se haaste pitää tästä elämäntavasta kii, ettei vaan tapahdu taas kerran se, et pääsee vähän kondikseen, kokee siitä hyvää fiilistä ja antaa sen myötä ittensä lipsuu takas vanhoihin tapoihin. Siks oon asettanu mun tavotteen niin pitkälle 10 vuotta eteenpäin, et on jatkuva pitkäjänteisempi syy pitää hommaa yllä!" Leppilampi kirjoittaa.

Lue myös: Mikko Leppilampi ryhtyi kuntokuurille: "Pitää näyttää hyvältä puvuissa" 

Kilpailut

Uusimmat