Kuva: YouTube

Kohusarja 13 syytä palaa entistäkin synkempänä - katso mitä oikein on luvassa

02.05.2018 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjan uudet jaksot tulevat Netflixiin 18. toukokuuta.

Ensimmäisellä tuotantokaudellaan suuren kohun aikaan saanut 13 syytä, palaa toisen kauden voimin Netflixiin 18. toukokuuta.

YouTubeen lisätyn videon perusteella tälläkin kertaa luvassa on synkkä tarina nuorten maailmasta, johon kuuluu niin koulukiusaamista kuin itsemurhakin.

Mutta miten tarina jatkuu heidän osaltaan, jotka ovat joutuneet kohtaamaan vaikeita asioita omassa elämässään? Miten he ovat saaneet elämänsä takaisi raiteilleen? Siitä antaa pientä esimakua video, jonka pääset katsomaan alta.

Aiempien kertomusten mukaan luvassa on ainakin sen verran rajua sisältöä, että ainakin ensimmäisen jakson alussa näytetään varoitusvideo.

13 syytä -sarjan ensimmäisellä kaudella perehdyttiin itsemurhan tehneeseen Hannahiin, joka jätti jälkeensä kasan kasetteja. Näistä jokaisessa hän paljasti yhden syyn sille, miksi päätyi riistämään oman elämänsä.

Sarja sai tuolloin suuren suosion, mutta myös runsaasti kritiikkiä. Joidenkin mielestä se ihannoi itsemurhaa ja sen kerrottiin johtaneen nousseisiin etsintätietoihin siitä, miten itsemurha voidaan tehdä.

Ensimmäisen kauden trailerin näet alta.

Lue myös: "Kuinka tehdä itsemurha?" - Netflixin kohusarja lisäsi huolestuttavien googletusten määrää

Lue myös: Netflixin hittisarjan toisesta kaudesta tulee niin raju, että siihen liitetään varoitusvideo

Kilpailut

Uusimmat