Kuva: Getty Images

Kim Kardashianin tuore roisi kuva kerää huolestuttavia kommentteja

10.07.2018 12:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 8 611 kertaa

Tosi-tv-tähteä kehotetaan kuvan kommenteissa istumaan "kuin nainen".

Yhtenä maailman suosituimmista somepersoonista Kim Kardashian, 37, saa päivityksiinsä suuren tulvan kommentteja. Monesti kun nainen julkaisee vähäpukeisen otoksen itsestään, kuvaan tulee runsaasti kommentteja, joissa naisen paljaan pinnan esittelyä paheksutaan. Monet paheksuvat etenkin sitä, että nainen on kolmen lapsen äiti ja jatkaa silti seksikkäiden kuvien julkaisemista tasaisin väliajoin.

Kardashianin uusi Instagram-kuva on saanut jälleen kriittiset kommentoijat liikkeelle. Kuvassa nainen istuu keittiöntason päällä vaalea body päällään ananaspurkki kädessään.

”Googlatkaa ananasmehun hyödyt”, Kardashian kirjoittaa kuvatekstissä viitaten mitä ilmeisimmin uskomukseen, että ananaksen nauttiminen saa vaginan maistumaan makeammalta. Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä.

View this post on Instagram

Google the benefits of pineapple juice 🍍

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Insider-sivusto kirjoittaa yleisestä ja huolestuttavasta reaktiosta kyseiseen kuvaan. Kommenteissa monet paheksuvat sitä, miten Kardashian istuu hajareisin.

”Sinun pitäisi opetella istumaan kuin nainen. Nyt käyttäydyt kuin koira”, on yksi kirjoittanut.

”Googleta jalkojen kiinnilaittamisen hyödyt”, on toinen sanaillut.

”En antaisi vaimoni istua tuolla tavalla. Huomaa kyllä, että sinua ei ole kasvatettu kunnolla. Ei mitään moraalia”, on myös kommentoitu.

Monet muutkin kehottavat naista ”ristimään jalkansa”, mikä kielii yleisemmästä tavasta pyrkiä kontrolloida naisten seksuaalisuutta ja heidän tapaansa tuoda sitä esiin. Naisen liian ”miehisen” asennon kommentointi kumpuaakin samanlaisesta asenteesta kuin paljastavien kuvien jakamisen tuomitseminen. Kim Kardashian ei selvästi ole antanut tällaisten kriittisten äänten rajoittaa häntä. Aiemmin nainen on puheessaan julistanut aikovansa ottaa ”alastonselfieitä kuolemaan asti”. Tuomitsijoille riittää siis tuomittavaa vielä vuosikausiksi eteenpäin.

Lue myös: Kim Kardashianin tuore tyyli saa täystyrmäyksen: "Järkyttävää"

Lähde: Insider

Suosittelemme

Uusimmat