Anna Puu saa faneiltaan härskiä seksipostia - "Skodan ikkunat saivat huurteisen peitteen..."

25.07.2018 22:15 - Iiro Myllymäki

Anna Puu ei koskaan vastaa seksuaalissävytteisiin faniviesteihin.

Anna Puu, 36, on kohta kymmenen vuotta kestäneen uransa aikana ehtinyt kerätä itselleen mittavan fanikunnan. Nainen kertoo Kiss-radiokanavan vierailevana juontajana, että suurin osa hänen faneistaan on erittäin hyvin käyttäytyvää porukkaa. Hänen faniensa ikähaitari on suuri, ja tänä sosiaalisen median aikanakin hän saa vielä fyysistä fanipostia etenkin pieniltä tytöiltä. Keikoilla nainen puolestaan tunnistaa suurimpia fanejaan kasvoilta ja tietää heidän nimetkin. Hauskimmiksi tapauksiksi Anna Puu mainitsee ne fanit, jotka ovat kulkeneet hänen mukanaan kohta jo kymmenen vuoden ajan.

- Jotkut ovat kymmenen vuotta sitten käyneet keikoilla, joille sai tulla alaikäisenä, ja sitten he ovat ruvenneet käymään baari- ja klubikeikoilla. Se on ihan älytöntä. On joitain yhteiskuvia, joissa joku fani on ollut jotain 10-vuotias ja poseeraa kainalossani. Siitä tulee aina vanha olo, Anna Puu naureskelee Kissin iltapäivälähetyksessä Jani Jääskeläisen juontoparina.

Hyväkäytöksisten fanien vastapainona on myös ihmisiä, joiden yhteydenotoista Anna Puu ei ole samalla tavalla iloinen.

- Heillä musastani tykkääminen voi ulottua heidän joihinkin omiin fantasioihin, ja näistä halutaan pakottavanomaisesti myös kertoa minulle, Anna Puu sanoo.

Seksuaalissävytteisten viestien äärellä Anna Puun on hankala tuntea oloaan imarrelluksi. Nainen ihmettelee, miksi joku tuntematon edes haluaa jakaa seksifantasioitaan hänelle.

- Sieltä tulee jotain sellaista, että ”Skodan ikkunat saivat huurteisen peitteen…”. En koskaan reagoi noihin millään tavalla, koska en halua ruokkia sitä, että tämä olisi ok. En minäkään jakele fantasioitani kenellekään muille, Anna Puu toteaa.

Voit kuunnella lisää Anna Puun suhteesta faneihinsa klikkaamalla otsikon alla olevaa kuvaa.

Voit kuunnella Kissin iltapäivää arkisin kello 14-18. Tällä viikolla Jani Jääskeläisen kanssa äänessä on Anna Puu.

Voice.fi ja Kiss kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat