Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian ei usko miehensä käsittävän tekojaan: "Hän lakaisee asiat maton alle"

26.07.2018 13:45 - Elisa Jalasjoki

People-lehden lähteen mukaan tähti ei usko miehen ymmärtävän virheidensä merkitystä.

Tosi tv-tähtenä tunnetun Khloé Kardashianin, 34, kevättä varjostanut, poikaystävä Tristan Thompsonin, 27, pettämiskohu ei näytä ottavan laantuakseen. 

Ensimmäisen kerran skandaali nousi otsikoihin alkukeväästä, kun Thompson jäi kiinni naisen pettämisestä, sekä selän takana vehkeilystä. Tällöin selvisi, että mies oli lähestynyt useita eri naisia kuvapalvelu Instagramin välityksellä. 

Vaikka kaksikko näyttää jatkaneen tapahtumista huolimatta yhdessä eteenpäin, eivät suhteen ongelmat ole vielä ohitse. Esimerkiksi People-lehti uutisoi lähteen naisen lähipiiristä kertoneen, ettei tämä edes usko miehen vielä käsittäneen omia virheitään ja niiden merkitystä. 

- Tilanne on hänelle niin paljon helpompi. Ei täysin, mutta kuitenkin. Hän lakaisee asiat maton alle, mutta hän (Kardashian) ei niin voi tehdä, lähde kertoo. 

- Khloé kantoi hänen lastaan ja on jatkuvasti parrasvaloissa. Siksi hän ei myöskään usko että tämä ymmärtää tekojensa seurauksia. Hän (Thompson) ei ymmärrä kuinka skandaali vaikutti kokonaisuudessa koko perheen elämään.

Lähteen mukaan Thompson ei täysin ymmärrä naisen käyneen läpi lähes vastaavan tilanteen jo kerran aiemminkin, entisen aviomiehensä Lamar Odomin kanssa. 

- Tällä kertaa tilanne on eri, koska mukana on myös lapsi, lähde toteaa viitaten pariskunnan kohun keskellä syntyneeseen esikoiseen, kolmikuiseen True-tyttäreen. 

Valokeilassa elävä Kardashian on viime aikoina turhaunut useaan otteeseen mediaan. Nainen muun muassa raivostui alkukesästä, kun Daily Mail -lehti uutisoi pariskunnan treffeistä sävyyn, joka antoi olettaa kaksikolla olleen ikävää yhdessä. 

- Keksitte aiheita mistä tahansa!, Kardashian kimpaantui tällöin. 

Kyseisen jutun pääset lukemaan tästä

Lue myös: Khloé Kardashian suunnittelee nenäleikkausta - myöntää ajattelevansa asiaa päivittäin

Lue myös: Kim Kardashian naljaili siskonsa pettäjämiehelle - uteli neuvoa jopa faneiltaan

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat