Kuva: Getty Images

Povipommi Katie Pricen poikaystävä ilmoitti erosta - naisella jo uusi, rikas ja nuorempi kulta

02.09.2018 10:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Katie Price ei aikaile mitä tulee miehiin. Samalla, kun ero edellisestä tuli julki, hän lomailee jo uuden kultansa kanssa.

Viiden lapsen äiti Katie Price, 40, on Britannian tunnetuin glamour-malli. Nainen on luonut pitkän uran mallintöillä, reality-sarjoilla sekä kaikenlaisilla nimeään kantavilla tuotteilla, kuten vaatteilla ja hajusteilla. Lisäksi hän on kirjoittanut kirjoja ja tehnyt hyväntekeväisyyttä.

Varmasti yhtä usein kuin työnsä ansiosta, on Price ollut otsikoissa suhdekohujensa takia. Pricelle on viisi lasta, joista yhden isä on entinen jalkapalloilija Dwight Yorke, kahden isä on laulaja Peter André ja kahden miesstrippari Kieran Hayler. Nuorimmaisen kahden lapsen isä Hayler jäi kiinni petettyään Priceä kahden tämän parhaan ystävän kanssa, mutta Price otti hänet silti takaisin. Lopulta, muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen kaksikko kuitenkin lähti eri teille.

Julkinen, mutta lyhyt suhde

Pian eron jälkeen Price löysi rinnalleen esikoiselleen Harveylle palkanneensa personal trainerin Kris Boysonin. 29-vuotias Boyson ja Price hehkuttivat rakkauttaan sosiaalisessa mediassa ahkerasti ja kävivät alituiseen romanttisilla lomilla. 

Nyt, muutaman kuukauden hyvin julkisen seurustelun jälkeen, kaksikko on kuitenkin lähtenyt eri teille. Boyson julkisti asian Instagramissa ja kertoi "päätöksen tekemisen olleen hänelle vaikea". Eron syyksi hän kertoi sen, että kaksikko halusi eri asioita. Vain muutamaa tuntia aikaisemmin mies oli julkaissut hempeän yhteiskuvan rakastavan kuvatekstin kera. 

Uusi, rikas kulta jo valmiina

Price ei ole seurusteluhistoriansa aikana juurikaan viihtynyt yksin muutamia viikkoja pidempään, mutta hänen tuore toimintansa on nopeaa jopa hänen kirjoissaan. Daily Mail kertoo Pricen olevan jo nyt matkalla uuden ihastuksensa, 25-vuotiaan bisnesmies Alex Addersonin kanssa. Alexin uskotaan myös olevan oikea syy eroon, sillä kaksikko kuvattiin yhdessä jo ennen Boysonin julkistusta erosta. 

Pricen on kerrottu olevan rahapulassa, vaikka hän onkin tienannut urallaan miljoonia puntia. Naisen onneksi hänen uusin kultansa on rikkaasta suvusta ja Daily Mailin mukaan mies hemmotteleekin Priceä piloille. 

- Hän on aivan myyty Katiesta, miehen lähipiiri kertoo lehdelle. 

Adderson on yksityisyydestään tarkka. Edes miehen Instagram-tili ei ole julkinen. Alla olevassa kuvassa mies on oikeanpuolimmainen. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat