Kuva: Getty Images

Nuori pelaaja otti vahingossa roisin selfien Cristiano Ronaldon kanssa - huomio kiinnittyi taustalle

14.11.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Raoul Bellanova halusi ikuistaa kohtaamisensa idolinsa kanssa, mutta ei ymmärtänyt tarkistaa selfiensä taustaa, jossa tiimipelaaja oli suuntaamassa suihkuun.

Huippujalkapalloilija Cristiano Ronaldo, on tunnettu siitä, että hän on poseerannut faniensa selfieissä jopa kesken jalkapallopelin. Nyt mies on kuitenkin tahtomattaan joutunut melkoisen kohun keskelle Milan Primavera -akatemiajoukkueen tähden Raoul Bellanovan, 18, ottaman kuvan vuoksi.

Bellanova ei päässyt pelaamaan, kun Milan hävisi kotonaan Juventukselle. Sen sijaan nuorukaiselle päivä oli oikea onnenpotku, koska hän pääsi kuvauttamaan itsensä idolinsa Ronaldon kanssa. Kuva otettiin pukuhuoneessa, jonka jälkeen Bellanova jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa. 

Sen sijaan, että ihmiset olisivat kiinnittäneet huomion kahteen etualalla olevaan pelaajaan, he keskittyivät taustalla olevaan jalkapallotähteen, Giorgio Chielliniin, joka oli epäonnekseen täysin alasti. Mies oli ilmeisimmin suuntaamassa suihkuun. Chiellinin miehinen varustus oli täysin näkyvillä kuvassa ja ei mennyt kauaa, kunnes ihmiset huomasivat asian. 

Bellanova poisti kuvan nopeasti, mutta kuten monet tietävät, internetistä kuvan poistaminen ei ole niin helppo asia. Se oli ehtinyt leviämään jo useille sivustoille. Nuorukainen on pyytänyt anteeksi Chielliniltä erhettään. 

Ainakin Bellanova ymmärtää tästä eteenpäin sen, että hän tarkastaa myös kuvan taustat. 

Katso kuva alta. 

Lue myös: Selfieitä ottaneet naiset vaurioittivat huippuarvokkaita taideteoksia - teko tallentui videolle

Lue myös: Paljasta sopivasti ja peitä huolellisesti - lue selfievinkit, joilla saat kuvat elämään

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat