Kuva: Getty Images

Kuolleen Anthony Bourdainin tyttöystävä rakastui uudelleen - mies vapautui juuri vankilasta

16.11.2018 15:15 - Katariina Auvinen

Asia Argento löysi rinnalleen italialaisen mediapersoonan, joka vapautui vankilasta kiristettyään julkisuuden henkilöitä heidän yksityisillä kuvillaan.

Näyttelijä Asia Argenton, 43, vuosi ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. #MeToo -kampanjan yksi kärkihahmoista sai syytteen alaikäisen pojan hyväksikäytöstä, jota selvitetään parhaillaan.

Sen lisäksi naisen pitkäaikainen poikaystävä ja julkkiskokki Anthony Bourdain teki itsemurhan keväällä ollessaan kuvaamassa Ranskassa omaa televisiosarjaansa. Nyt nainen on ilmeisesti päässyt yli entisen miehensä kuolemasta, koska Argento on kuherrellut uuden rakkaansa kanssa varsin avoimesti. 

Asia Argento asuu nykyisin Milanossa. (kuva: Getty Images )

Argento seurustelee tietojen mukaan tv-persoonana tunnetun italialaisen Fabrizio Coronan, 44, kanssa. Coronalla on hieman epämääräinen menneisyys, koska hän vapautui tänä vuonna vankilasta, jonne hänet tuomittiin muun muassa julkkisten kiristämisestä yksityisten kuvien avulla. 

Julkisuuteen ei ole kerrottu miten pari tapasi, mutta Corona on itse kertonut suhteen alkuhetkistä. 

Fabrizio Corona (kuva: Getty Images )

- Me juttelimme tunteja, jonka jälkeen asiat etenivät, Corona. 

Argento asuu itse Milanossa ja Coronan kotipaikka taas sijaitsee Roomassa. Pari on tavannut toisensa kahdesti, mutta mies on positiivinen sen suhteen, että he tapaavat myös kolmannen kerran. 

Lue myös: Ajoiko tyttöystävä Anthony Bourdainin itsemurhaan? Ihmiset syyttävät naista asiasta

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat