Kuva: Getty Images

Kristen Bellin lausahdus joulupukista aiheutti ristiriitaisia mielipiteitä - 'Se on käsittämätöntä'

10.12.2018 15:15 - Katariina Auvinen - Luettu 942 kertaa

Bell ei hyväksy tarinaa joulupukista.

Näyttelijä ja laulaja Kristen Bell sekä hänen miehensä Dax Shepardilla on yhteensä kaksi lasta. Vanhin on viiden ja nuorimmainen kaksi vuotta vanha. Pari on kertonut nyt julkisesti, että he eivät ole ikinä valehdelleet joulupukista lapsilleen. 

- Tämä tulee aiheuttamaan varmasti melkoisen myrskyn, mutta emme ole halunneet valehdella lapsillemme koskaan joulupukin olemassaolosta, Bell kertoo. 

Hänen miehenstä selittää, että kyse on siitä, että he ovat luvanneet lapsilleen etteivät ikinä valehtele heille. Shepardin mukaan hän selitti viisivuotiaalleen, että ihmiset teeskentelevät jouluna joulupukin olemassaoloa. 

Kristen Bell on ollut miehensä Dax Shepardin kanssa yhdessä jo yli viisi vuotta. (kuva: Getty Images )

- Se on vain asia, jota ihmiset tekevät, vanhemmat selittivät lapsilleen. Se ei ole kuitenkaan vienyt heidän iloaan juhlia joulua ja puhua joulupukista. He rakastavat katsoa elokuvia, jossa joulupukki seikkailee, Shepard kertoo. 

Kristen Bell aiheutti viime vuonna kohun, koska hän tuomitsi jyrkästi vanhemmat, jotka valehtelevat lapsilleen joulupukista. 

- On aivan käsittämätöntä, että meidän pitäisi vanhempina kertoa lapsillemme tarinaa siitä, että jonkun miehen tunkeutuminen taloomme on ok, koska hän tuo meille lahjoja, Bell kritisoi tuolloin. 

Lue myös: Tiesitkö? Julkkikset, jotka pitävät linjansa kunnossa kasvissyönnillä

Lue myös: Hollywood-kaunotar Kristen Bell säväytti seksikkäässä nahka-asussa punaisella matolla, katso

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat