Kuva: AOP

Jackass-tähti ui syvissä vesissä - kollegan kuolema laukaisi alkoholiriippuvuuden

02.01.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Bam Margera kirjautui kolmannen kerran vieroitukseen alkoholiriippuvuuden takia.

Jackass-televisiosarjasta julkisuuteen ponnahtanut Bam Margera, 39. nousi nopeasti suosituksi tv-tähdeksi 2000-luvun alkupuolella. Sen jälkeen miehen elämä on pitänyt sisällään lähinnä rankkaa juhlimista, joka tuntuisi nyt riittäneen miehelle. 

Margera on ennenkin avautunut alkoholiriippuvuudestaan, mutta nyt hän on päättänyt hakeutui vieroitusklinikalle kolmannen kerran lyhyen ajan sisällä. Mies on itse vahvistanut asian, kertoo UNILAD-julkaisu. 

Mies pidätettiin viime vuoden puolella ajeltuaan humalassa autolla. Hän kirjautui tuolloin toisen kerran vieroitukseen. Sitä ennen hän oli vieroitusklinikalla tammikuussa, kun hän joutui aseellisen ryöstön kohteeksi. Tapauksen kerrottiin olleen Margeralle niin stressaava, että hän ratkesi juomaan urakalla. 

Jackass-tähti Ryan Dunn kuoli auto-onnettomuudessa. Miehen verestä löydettiin alkoholia onnettomuuden jälkeen. (kuva: AOP)

Margeran alkoholiriippuvuus paheni rajusti vuonna 2011, kun hänen hyvä ystävänsä ja toinen Jackass-tähti Ryan Dunn kuoli. 

Mies julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän pitelee yksivuotiasta poikaansa sylissään. Hän kertoi kuvatekstissä lähtevänsä vieroitusklinikalle kolmannen kerran. 

"Toivon todellakin, että kolmas kerta toden sanoo," hän kirjoitti kuvatekstiin myös. 

Miehen julkaisu on saanut lukuisia kannustavia kommentteja faneilta, jotka toivovat Margeran pääsevän vihdoin irti alkoholista. 

Lue myös: Muistatko Bam Margeran? Jackass-tähden nykykunto järkyttää

Lähde: UNILAD 

Kilpailut

Uusimmat