Kuva: Senja Rapila

"Muijilla on rahat loppu" - Jonna Geagea kuuli useita ikäviä kommentteja Nylon Beatin paluun takia

13.01.2019 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Pitää uskoa itseensä ja uskoa omaan juttuun. Kukaan muu ei nimittäin varsinkaan alussa tee sitä sinun puolestasi, Geagea neuvoo nuoria artisteja.

Nylon Beatista megasuosioon noussut Jonna Geagea, 41, linkutti keppien kanssa Tähdet Tähdet -ohjelman pressitilaisuudessa, sillä hänelle oli sattunut pieni onnettomuus.

- Liukastuin tuossa ja pohjeluu sanoi poks. Minulla ei ole koskaan murtunut mitään, joten en tiennyt miten paha asia on kyseessä, mutta onneksi tämä on ollut hieman helpompaa kuin odotin, Geagea kertoo pirteänä Voice.Fi:lle.

Geagea on viettänyt sooloartistielämänsä lisäksi myös paljon aikaa perheensä kanssa. Hän  sanoo, että jännittää esiintymistä suositussa ohjelmassa.

- Olen saattanut viettää muutamia unettomia öitä tämän takia ja siitä on niin kauan aikaa, kun olen viimeksi kaiken kansan edessä esiintynyt varsinkin tv:ssä, joten kyllä se jännittää kovasti. Yksi asia, mikä tässä on ihanaa, niin päästä esiintymään ihmisille monipuolisesti ja saa tehdä paljon erilaisia juttuja.

Nylon Beat

Viime kesänä Geagea esiintyi Nylon Beatin kanssa useilla festareilla. Paluukeikat olivat menestys, mutta pientä nurinaa kuului varsinkin silloin, kun keikoista ilmoitettiin.

- Vastaanotto oli mielettömän hyvä. Minulle sanottiin, että keikoista olisi ollut negatiivisia ja positiivisia arvosteluita, mutta luen itse niitä ja en ole kyllä huomannut vielä yhtäkään negatiivista. Silloin kun ilmoitettiin paluusta, niin tuli paljon ikäviä kommentteja tyyliin, että "muijilla on rahat loppu" tai että "pelkkää rahastusta koko juttu". Me kuitenkin panostettiin noihin keikkoihin ja niihin laitettiin rahaa kiinni todella paljon, niin en ymmärrä niitä kommentteja. Nylon Beatia haluaa käsitellä kuin kukkaa kämmenellä ja me onnistuttiin siinä paluussa todella hyvin.

Hämmensikö se, että yleisö osasi edelleenkin kappaleiden sanat ulkoa?

- En halua kuulostaa ylimieliseltä, mutta ei se tuntunut oudolta. Me lopetettiin hyvään tilanteeseen ja ne kappaleet ovat niin monelle tuttuja. Se ei ole pelkästään ne kappaleet, vaan ne voivat olla osa ihmisen aikakautta - kuten nuoruutta tai lapsuutta. Nylon Beat oli monelle silloin aikoinaan todella iso juttu, Geagea vastaa.

Nylon Beat on ollut monen esikuva ja tälläkin hetkellä useat nuoret haluavat tulla artistiksi. Heille Geagea haluaa sanoa seuraavasti:

- Pitää uskoa itseensä ja uskoa omaan juttuun. Kukaan muu ei nimittäin varsinkaan alussa tee sitä sinun puolestasi.

Geagea kertoo, että uusi albumi on ollut tulossa jo jonkun aikaa, mutta ehkäpä nyt sitten tänä vuonna saadaan julkaisu, kun hän on esillä enemmän, eikä Nylon Beatin paluukeikat sotke aikatauluja, kuten viime kesänä.

- Toivotaan, että kuulette uutta musiikkia pian, Geagea hymyilee.

Lue myös: Jonna Geagea soolourastaan: Jännittää, saako tästä jälleen ammatin

Lue myös: Jonna Geagea odottaa innoissaan kesäpestiä radiossa: ”Minulla ei ole kauheasti suodattimia”

Kilpailut

Uusimmat