Kuva: Lauri Kujanpää

Salkkareiden Pete Lattu on kesäihminen - 'Talvella harrastan maasta poistumista'

28.01.2019 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Salatut Elämät täytti tammikuussa 2019 peräti 20 vuotta.

Salatuissa Elämissä alusta asti näytellyt Pete Lattu, 39, muistetaan suomalaiskodeissa sarjan Kalle-hahmona, eli Ismon poikana. Lattu oli yhdessä vaiheessa sarjasta 11 vuotta pois, mutta palasi lopulta takaisiin.

- Tuntuhan se jännittävältä palata takaisin. Kaikki oli hyvin samanlaista, mutta itse oli esimerkiksi kasvanut aikuiseksi ja se muutti hieman sitä suhtautumista. Oli myös kiva, kun ihmiset muistivat hahmon vielä, Lattu kertoo Voice.Fi:lle Salattut Elämät 20 vuotta -pressitilaisuudessa.

Tuhansia kohtauksia näytellyt Lattu kertoo, että ikimuistoisimmat kuvaushetket liittyvät usein lokaatioon.

- Ikimuistoiset jutut liittyvät usein siihen, että ollaan jossain erikoisissa paikoissa kuvaamassa erikoisia tilanteita. Esimerkiksi oltiin aikoinaan Lapissa kuvaamassa ja se on painunut hyvin mieleen. Kohtauksia kuitenkin tulee niin tiiviillä tahdilla, että ne helposti hukkuvat tuonne muistojen syövereihin.

Vaikka Lapissa on kohtauksia kuvattu, ja Lappi on talviaikaan Suomen turistikeskus, ei Lattu itse ole kovin talvi-ihminen.

- Olen enemmän kesäihminen ehdottomasti. Talvella ei tule oikein harrastettua mitään muuta kuin talven välttelyä ja maasta poistumista.

Lue myös: Raskaana oleva Salkkari-tähti Tiia Elg kertoo innoissaan: "Jään kahden viikon päästä äitiyslomalle"

Lue myös: Salkkari-kaunotar Johanna Puhakka sosiaalisesta mediasta: "Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat