Kuva: Mikko Räsänen

Vappu Pimiä julkaisi hehkeän rantaselfien: "Treenit ovat kulkeneet kuin rasvattu"

28.01.2019 15:30 - Senni Loikala

Vappu Pimiä palaa perheineen pian Suomeen.

Juontajan ja radiotoimittajan Vappu Pimiän, 40, perheloma Thaimaassa lähestyy loppuaan. Pimiä julkaisi varhain maanantaina selfiekuvan uimarannalta ja kirjoituksen, jossa hän kertaa loman antia.

Tämä Thaimaan reissu oli huomattavasti rentouttavampi, kuin edeltäjänsä kaksi vuotta sitten, jolloin silmät piti olla selässä joka sekunti”, Pimiä kirjoittaa.

Nykyään Vappu Pimiän ja Teemu Huuhtasen Selma-tyttö on kolmivuotias ja Viola-tyttö on kuusivuotias.

Tyttöjen kanssa oli tosiaan paljon iisimpää (Selmaakaan ei tarvinnut kantaa kuin kahdesti ulos ravintolasta), Viola ui ja sukeltaa täyttä häkää ilman apuja ja Selmakin oppi tällä reissulla uimaan pelkkien käsikellukkeiden varassa.

Pimiä kertoo päivityksessä ehtineensä myös urheilla loman aikana. ”Erityisen fiiliksissä olen siitä, että sain nukuttua tosi hyvin ja treenasin joka päivä jotakin ja treeni kulki kuin rasvattu”, Pimiä iloitsee.

View this post on Instagram

Loma ohi ja kotia kohti! Yhteenvetona voisi todeta, että tämä Thaimaan reissu oli huomattavasti rentouttavampi, kun edeltäjänsä kaksi vuotta sitten, jolloin silmät piti olla selässä joka sekunti. Siinä missä viimeksi lomasta 2/3 osaa satoi, nyt meitä hemmoteltiin kerrassaan hienoilla keleillä, joka päivä aurinkoa ja asteita 30-32. Tyttöjen kanssa oli tosiaan paljon iisimpää (Selmaakaan ei tarvinnut kantaa kuin kahdesti ulos ravintolasta😅), Viola ui ja sukeltaa täyttää häkää ilman apuja ja Selmakin oppi tällä reissulla uimaan pelkkien käsikellukkeiden varassa. Taudeilta ei vielä ihan vältytty, mutta ei mitään perus vatsapöpöä vakavampaa, joka melkein vähän kun kuuluu Aasian lomaan. Vaikka molemmat tehtiin jälleen vähän töitä lomalla (yrittäjän vitsaus) tai no, Teemu vähän enemmänkin, ei se haitannut lomaa. Tällä kertaa jaettiin reissu kahteen eri kohteeseen ja hotelliin ja se oli kannattavaa, sillä näin loma tuntui oikeasti pitkältä! Erityisen fiiliksissä olen siitä, että sain nukuttua tosi hyvin ja treenasin joka päivä jotakin ja treeni kulki kuin rasvattu! Kohteista vielä sen verran ( molemmat pieniä ja rauhallisia), että Cape Panwa oli tosi iloinen yllätys, jossa hotelli oli todella ihana, paikka rauhallinen, paikallisten ravintoloita, ym liiketoimintaa löytyi, joita halutaan reissuilla tukea. Mai Khao ssa hotelli taattua ketjulaatua, mutta fiilis ei yhtä zen, johtuen juuri tästä. Mai Khaossa myös tosi vähän paikallisten pitämiä ravintoloita ym, joka näkyi hinnoissa sekä laadussa (onneksi oli kuitenkin yksi poikkeus: Kindee ravintola).Mai Khaon upeinta antia oli luonnonpuiston todella kaunis ranta! Nyt on sellainen fiilis, että onpa ihana tulla kotiin ja sormet oikein syyhyää, että päästään starttaamaan meidän uusi #vappujamarjalive talk show 6.2. klo 21! Niin ja huomenna syödään nakkikastiketta! Kiitos Thaimaa, palaamme jälleen!❤️❤️🌞🌞🙏🙏 #vacayisover #backtobiz

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali) on

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Vappu Pimiän huumorintajua ei aina ymmärretä: Yksi ikimuistoinen hetki koettiin synnytyslaitoksella

Lue myös: Yrittäjä Vappu Pimiä: ”Palkkatyöhön palaaminen olisi painajainen”

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat