Kuva: All Over Press

Jennifer Lopez vastaa Grammy-esityksensä syytöksiin: "Ihmisiä ei voi kieltää rakastamasta"

12.02.2019 19:45 - Niki Miettinen

Lopez esitti Grammy-palkintogaalassa Motown-levy-yhtiön klassikkokappaleita.

Monilahjakkuus Jennifer Lopez, 49, esiintyi musiikkialan Grammy-palkintogaalassa viikonloppuna ja joutui sosiaalisessa mediassa syytöksiin, joiden mukaan hän oli väärä henkilö kunnioittamaan Motown-musiikkia. Lopez kertoi ETOnline-julkaisulle, ettei musiikissa pitäisi katsoa ihonväriä. 

- Musiikki inspiroi kaikkia ihonväristä huolimatta. Ei ole merkitystä, minkälaisesta musiikista kukakin inspiroituu. Ihmisiä ei voi kieltää rakastamasta, eikä voi määrätä, mitä kenenkin kuuluu laulaa tai ei. Kaikkien pitäisi vain seurata omaa sydäntään, Lopez kertoi haastattelussa.

Esitys oli kunnianosoitus Motown-levy-yhtiön musiikille ja sisälsi yhtiön klassikkokappaleita, joita Lopezin ei pitäisi gaalaa seuranneiden mielestä esittää. 

Motown oli 60-luvulla maineikas levy-yhtiö, joka keskittyi mustaan rytmimusiikkiin, kuten souliin, jazziin, bluesiin, RnB:hen ja poppiin. Yhtiön tunnetuimpia artisteja olivat Stevie Wonder, 68, Marvin Gaye, Diana Ross, 74, ja The Jackson 5, joista viimeisimmästä suosioon nousi menehtynyt popin kuningas Michael Jackson.

Lopez esitti gaalassa klassikkokappaleet Dancing in the street, The Best Things in Life are Free, Please Mr. Postman ja Do You Love Me, joiden jälkeen esitykseen liittyivät mukaan laulajat Alicia Keys, 38, Ne-Yo, 39, ja Smokey Robinson, 78, laulamaan My Girl kappaleen.

Motown-legenda Smokey Robinson oikealla esiintymässä Jennifer Lopezin kanssa Grammy-palkintogaalassa. (kuva: All Over Press)

Lopez paljasti ETOnlinelle Motown-legenda Robinsonin kanssa laulamisen olevan uskomatonta.

- Jouduin nipistämään itseäni, jotta tiedän, etten näe unta, kun pääsin laulamaan Smokey Robinsonin kanssa. Kasvoin hänen musiikkinsa parissa ja äitini rakasti Robinsonin musiikkia, Lopez kertoi haastattelussa.

Lopez oli erittäin tunteellisena kertoessaan julkaisulle, kuinka esitys oli myös tehty hänen äitiään varten.

- Esitys oli äidilleni ja voisin purskahtaa itkemään, koska se onnistui mielestäni hyvin. Tämä on kuin unelmieni täyttymys.

RnB-musiikista tunnettu artisti Ne-Yo vasemmalla esiintymässä Jennifer Lopezin kanssa Grammy-palkintogaalassa. (kuva: All Over Press)

Useat Motown-musiikin fanit ilmoitttivat närkästyneisyydestään Twitterissä, jossa suurin osa keskitti huomionsa ihonväriin ja laulajan geneettiseen perimään. 

”Pahoitteluni, mutta olen sitä mieltä, että vaikka Lopez on hieno esiintyjä, tähän Motown-kunnianosoitukseen olisi pitänyt valita joku muu. Samalla tavalla latinalaisamerikkalaiset olisivat suuttuneet, jos tummaihoinen soul-laulaja esiintyisi latino-musiikin kunnianosoituksessa.”

"Lopez on hyvä artisti, mutta ei sovi Motown-musiikkiin"

 "Sinä, joka valitsit Jennifer Lopezin Motown-musiikin kunniaesitykseen, häpeä!

Alicia Keys vasemmalla esiintymässä Jennifer Lopezin kanssa Grammy-palkintogaalassa. (kuva: All Over Press)

Lopezin esitystä myös puolustettiin sosiaalisessa mediassa, jossa Lopezin fanien mielestä esiintyminen oli erinomainen.

”JLo ei tuottanut pettymystä Grammy-gaalassa, kun toi Las Vegasin tyylistä sähäkkyyttä Motown-kunnianosoitukseen”  twiittasi yksi faneista

Lopezin kanssa esiintynyt Robinson puolusti myös kaunotarta Variety-julkaisun haastattelussa.

- Minun mielestäni kaikki ovat tyhmiä, jotka suuttuivat Lopezin esiintymisestä, Robinson kertoi.

Lue myös: Jennifer Lopezin jakoi ihanan viestin kumppanilleen - julkaisi useita yhteiskuvia parista

Lue myös: Pink sai lapsiltaan hellyttävän lohdutuspalkinnon - Grammy-pysti jäi jälleen vain haaveeksi

Lue myös: Kauden kuumin trendiväri loisti Grammy-gaalan punaisella matolla – katso kuvat upeista asuista

Lähteet: HuffintonPost & ETOnline 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat