Kuva: AOP

Gisele Bündchen aloitti seurustelun, kun hänen miehensä eksä oli raskaana - avautui nyt shokista

11.03.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Huippumalli oli pitänyt yhtä vain pari kuukautta, kun hänen miehensä entinen vaimo ilmoitti Tom Bradylle odottavansa tämän lasta.

Huippumalli Gisele Bündchen, 38, on ollut miehensä Tom Bradyn kanssa yhdessä jo yli kymmenen vuotta. Parin suhde ei alkanut kovinkaan ruusuisasti, koska jo parin kuukauden seurustelun jälkeen nainen sai tietää, että Bradyn entinen tyttöystävä odottaa lasta miehelle. 

Bündchen ja Brady tapasivat toisensa sokkotreffeillä, jotka heidän yhteiset ystävänsä olivat järjestäneet heille vuonna 2006. Pari rakastui toisiinsa päätä pahkaa ja aloittivat nopeasti seurustelun. Vain kuukausi ennen suhdetta, Brady oli eronnut toisesta kumppanista Bridget Moynahanista. Kun huippumalli sai tietää entisen naisen raskaudesta, hän oli shokissa. 

Jack-poika syntyi 2007. 

- Se oli meille todella vaikeaa aikaa. Tosin se joudutti meidän perheemme perustamista, koska halusin Jackilla olevan sisaruksia. 

Gisele Bündchen ja Tom Brady menivät naimisiin vuonna 2009 ja heille syntyi pian ensimmäinen lapsi. Parilla on kaksi lasta. Naiselle oli aina selvää, että hän haluaa luoda myös Jackiin hyvät suhteet. 

- Kun Jack saapui elämäämme, meidän tärkeysjärjestyksemme meni uusiksi. Poika on todella iso siunaus ja lahja, hän kertoo. 

Lue myös: Gisele Bündchen vietti 10-vuotishääpäiväänsä - paljasti, mihin rakastui miehessään

Lue myös: Huippumalli Gisele Bündchen on uskomattomassa kunnossa - poseeraa yläosattomissa meren rannalla

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat