Kuva: TV2M

Tänään tv:ssä: Komediasarja milleniaali-sukupolven vaikeuksista elämässä

01.04.2019 07:15 - Niki Miettinen

Sarjassa parodioidaan parikymppisten kaupunkilaisten elämän ongelmia.

Ylen uudessa Aikuiset-komediasarjassa parodioidaan parikymppisten kaupunkilaisten elämän järjettömyyttä, ystävyyssuhteita ja ihmisten pakkomielteistä perusluonnetta. Sarjan päähenkilönä on milleniaali-sukupolvea edustava Oona, jota esittää Anna Airola.

Ensimmäisessä jaksossa 24-vuotias Oona pyörittää pientä kahvilaa Helsingin Kalliossa ja potee jatkuvaa olemassaolon kriisiä aina erilaisista aiheista. Hänen pahin kilpailijansa on Punavuoressa sijaitseva kahvila Raaka, jota pyörittää Eppu Pastisen roolihahmo, Oonan entinen poikaystävä, Tuomas. Muita sarjan olennaisia hahmoja jaksossa ovat Elias Salosen näyttelemä Arttu, Mikko Kauppilan roolihahmo Kuisma, Aksa Korttilan esittämä Yola. Oonan isän roolihahmona nähdään Ville Myllyrinne.

Jakso alkaa, kun Oona on parhaan ystävänsä Artun, eksänsä Tuomaksen ja tämän uuden tyttöystävän Yolan kanssa syömässä. Illallisen jälkeen Oona saa elämäänsä suuren kriisin, koska Tuomas ja Yola ovat perustamassa Raaka-nimisen kahvilan.  Uutisen seurauksena Oona alkaa ylidramatisoimaan toiselle puolelle Helsinkiä tulevan kahvilan seurauksista.

Oonan elämään tulee myös lisää ongelmia, kun hänen isänsä Markku muuttaa Oonan luokse karkuun omasta hometalostaan. Kaiken lisäksi Oonan tuntee, ettei ole tarpeeksi hyvä ihminen seurustelemaan ihastuksensa Kuisman kanssa.

Yellow Film & Tv -yhtiö on tuottanut sarjan Ylelle ja sen on ohjannut Anna Dahlman, joka on käsikirjoittanut sen yhdessä Anna Brotkinin kanssa.

Voit katsoa sarjasta pienen maistiaisen alapuolelta tai YouTubesta.

AIKUISET

Yle TV 2

klo 21.00

Lue myös: Asiat, joiden ajattelit olevan totta lapsena - lue ihmisten jakamia muistoja

Lue myös: 15 asiaa, joita ei kannata möläyttää aikuiselle neitsyelle

Lue myös: Asiat, joita jokainen kolmekymppinen joutuu pohtimaan jossain vaiheessa

Kilpailut

Uusimmat