Kuva: AOP

Transsukupuolinen näyttelijä paljasti rintansa punaisella matolla - mekko käänsi katseet

24.04.2019 21:00 - Iiro Myllymäki

Indya Moore paljasti rintansa Time-lehden gaalassa.

Pose-tv-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Indya Moore, 24, oli mukana Time 100 -gaalassa. Gaalassa juhlittiin Time-lehden valitsemia sataa maailman vaikutusvaltaisinta ihmistä, joiden joukossa transsukupuolinen Indya Moore on.

Mooren rohkea look ei todellakaan jäänyt huomaamatta. Läpinäkyvä luomus paljasti tähden rinnat ja alushousut, joten tyyli oli eittämättä yksi illan paljastavimmista.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Indya Moore on rikkonut viihdealan raja-aitoja muiden Pose-sarjan näyttelijöiden kanssa. HLBT-ihmisten ballroom-kulttuuriin sijoittuvassa sarjassa on mukana enemmän transsukupuolisia näyttelijöitä kuin missään muussa sarjassa. Vaikka Indya Mooreen usein viitataan transnaisena, hän itse identifioi itsensä ei-binääriseksi, eli hän ei koe olevansa mies eikä nainen. Hän on avautunut aiheesta Instagram-päivityksessä, jonka voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Moore on kertonut Time-lehden haastattelussa, että hän on erittäin kiitollinen roolistaan Pose-sarjassa.

- Olen erittäin ylpeä, että saan olla mukana näin edistyksellisessä sarjassa. Se on hyvin henkilökohtaista minulle. Edustan identiteettiä, joka monella ihmisellä on.

Lue myös: Muotiviikoilla vilahti kerran jos toisenkin - tuore mallisto teki historiaa

Lähde: Time

Kilpailut

Uusimmat