Kuva: AOP

Daniel Craig toivoo seuraavan Bondin olevan nainen - tuottajalta tyhjentävä vastaus

29.04.2019 22:45 - Milena Raappana

Tuottaja Barbara Broccoli on antanut aiheesta ristiriitaisia lausuntoja.

Uuden Bond-elokuvan ympärillä on ollut kuhinaa, kun Bohemian Rapsody –tähden Rami Malekin, 37, kerrottiin esittävän leffan pahista. Pohdintaa aiheuttaa myös, kuka uuden elokuvan jälkeen esittää James Bondia, sillä viimeisimmät neljä elokuvaa ikonista agenttia esittänyt Daniel Craig, 51, on antanut ymmärtää tulevan elokuvan olevan hänen viimeinen Bond-roolinsa.

Craig itse on sanonut, että mieluusti näkisi roolia ravisteltavan ja muutettavan macho-piirteistään. Hänestä nainen voisi hyvin esittää Bondia ja lisää, että kaikkia pitäisi harkita rooliin riippumatta ihonväristä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Elokuvien tuottaja Barbara Broccoli on antanut asiasta ristiriitaisia lausuntoja. Vuonna 2017 hän sanoi, että kaikki on mahdollista ja että roolilla pyritään koettelemaan rajoja. Nyt hän kuitenkin kertoo Mirrorin haastattelussa pitävänsä ajatusta Bondista naisen esittämänä huonona.

- Olen kiinnostunut tekemään elokuvia naisista ja naisille luotuina – enkä tekemään jonkinlaista julkisuustempausta ja muuttamaan Bondia naiseksi.

Viime vuonna Broccoli oli asiasta samaa mieltä sanoessaan, että hahmoa tuskin koskaan nähdään naisena. Hän kertoo olevansa kuitenkin avoin ottamaan esimerkiksi tummaihoisen näyttelijän Bondin rooliin. Broccoli sanoo, etteivät he tuotantotiimin kanssa ole vielä edes pohtineet, mitä tekevät, jos Craig todella luopuu roolista uusimman elokuvan jälkeen.

Lue myös: Uusi Bond-tyttö on tyrmäävä kuubalais-espanjalainen kaunotar? Ihmiset varmoja asiasta

Lue myös: Ihmiset huolestuivat Bond-tähti Daniel Craigistä tuoreiden kuvien vuoksi: "Onko kaikki hyvin?"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat