Kaikki artikkelit

Holmalan Ensisilmäyksellä-biisi valittiin yleisöäänestyksessä voittajaksi.
Himoshoppaajan salaiset unelmat -elokuvassa puidaan suomen kielen taitoa.
Iida päätyy Unelmaduuni Australiassa -sarjassa työskentelemään vanhoilliseen kristilliseen perheeseen. Ristiriidoista selvittiin, kun Iida päätti höllentää "suvakkiarvojaan".
Lounais-Suomessa kasvanut Nora Nilsson lähti jo nuorena maailmalle. Nyt hänen sisustustuotteitaan myydään myös isoissa ketjuissa, ja tämän vuoden trenditkin näyttävät suotuisilta Noran designin kannalta.
Vihdoinkin tästä voi puhua – suurin unelmamme käy pian toteen! En voi uskoa, että pian elämämme on kutistettu kahteen matkalaukkuun ja kaikki nykyisen elämämme ylimääräinen taakka katoaa, niin fyysisesti kuin henkisestikin.
Kun Marjaana katsoi Huippumalli haussa -sarjaa, hän ei olisi arvannut, että hänet lennätetään mainoskuvauksiin. Tai, että hän saisi suunnitella vaatemalliston arvostamalleen brändille.
Oikeasti heittäkää metikköön ”usko unelmiisi” –bullshit. Nyt ei ole aikaa postailla inspisquoteja somefeedit täyteen vaan tarvitaan todellisia tekoja. Tästä konkretiaa jokaiselle!
Lapsena tukeuduin paljon mielikuvitukseni ja luonnon varaan, kun kaipasin ajanvietettä. Vuosia myöhemmin mielikuvituksestani tuli tärkeimpiä työvälineitäni. Jossain vaiheessa kuitenkin koin, etten osannut enää keskittyä ja rauhoittua tarpeeksi. Kaipasin voimaa luoda uutta ja kaipasin luontoon enemmän kuin koskaan.
Laulaja Jannika B juontaa Radio Novan kesäaamuissa. Sen lisäksi tähti keikkailee ympäri Suomen. Unelma-ammattiinsa päätynyt nainen on ehtinyt haaveilla paljon muustakin.
Tytöt haluaisivat työskennellä tieteen parissa.
Unelmahäiden uusimmassa jaksossa seurataan hieman yli kolmikymppisten Christan ja Susannan hääjuhlaa.
Näyttelijä hyppäsi perheensä kanssa laskuvarjohypyn ensimmäisenä tehtävänään unelmalistallaan.
Etukäteen on hyvä miettiä esimerkiksi se, millaisia vastoinkäymisiä mahdollisesti tulet kohtaamaan ja kuinka selviät niistä.
Illan komediapätkässä tuhlataan tolkuttomasti vaatteisiin ja todistellaan suomen kielen taitoa.
Route 66 ja uusi lipasto - suomalaiset haaveilevat upeista kokemuksista ja huolettomasta arjesta.
Pariskunta ehti muuttaa kolmen kuukauden sisällä yhteen, kihlautua ja Annukka odotti parin lasta.