Kuva: AOP / Twitter

Rihannan vaatemerkin mallinuket ihastuttavat - nyt on kurveja!

24.06.2019 14:15 - Iiro Myllymäki

Poptähden Fenty-vaatemallisto haluaa edustaa myös pluskoon naisia.

Poptähti Rihanna, 31, on tätä nykyä myös menestyksekäs bisnesnainen, jonka meikkibrändi Fenty Beauty on auttanut häntä kipuamaan maailman rikkaimmaksi naisartistiksi. Vähän aikaa sitten nainen laajensi bisneksiään Fenty-vaatemalliston muodossa. Mallistoa on esitelty muun muassa New Yorkissa mallistolle omistetussa pop up -kaupassa.

Kaupasta levinneet kuvat ovat herättäneet ihastusta paitsi itse vaatteiden, myös niitä kantavien mallinukkejen ansiosta. Mallinuket edustavat erikokoisia naisvartaloita, mikä on edelleen harvinaista muotibrändien toiminnassa. Voit katsoa esimerkkejä mallinukeista alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Somessa mallinukkejen koot on otettu innolla vastaan.

Ihanaa, että Fenty käyttää mallinukkeja, jotka näyttävät oikeilta ihmisiltä!” on yksi kommentoinut.

Fenty-mallinukeilla on kurveja ja lantiota. Rakastan Rihannaa”, kommentoi toinen.

Rihanna on ottanut tehtäväkseen edustaa monenlaisia naisia brändiensä markkinoinnissa.

- Oli kyse sitten muodista, alusvaatteista, musiikista tai meikeistä, haluamme että kaikki ovat edustettuina tuotteissamme, Rihanna kommentoi E!-julkaisulle.

Erikokoiset mallinuket ovat herättäneet myös vastustusta. Kirjoitimme hiljattain Niken käyttämistä pluskoon mallinukeista, jotka joidenkin kommentoijien mielestä kannustavat epäterveelliseen elämäntyyliin ja ihannoivat lihavuutta. Toiset kuitenkin näkevät erikokoiset mallinuket tärkeinä kehopositiivisuuden edistäjinä.

Lue myös: Onko Rihanna mennyt salaa naimisiin? Fanit ovat varmoja vihjeestä

Lue myös: Rihanna oikeudessa isänsä kanssa - syynä nimikiistat

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat