Kuva: Instagram / Audra Bear

25-vuotias kaunotar ei ole syönyt kiinteää ruokaa 97 päivään - 'Hengitän itseeni energiaa'

30.06.2019 16:15 - Lauri Kujanpää

Bear kertoo haastattelussa elämäntavastaan.

25-vuotias Audra Bear kertoo The Sun -lehden haastattelussa, että hän ei ole syönyt kiinteää ruokaa 97 päivään.

Minneapolisissa asuva kaunotar sanoo, että hän on opetellut hengittämään itseensä energiaa, ja on kiinnostunut terveydestä. Hän on kokeillut useita erilaisia dieettejä vuosien aikana, jotta löytäisi keholleen ja mielelleen täydellisen tasapainon.

Ennen hengitysmetodeitaan Bear oli vegaani neljän vuoden ajan. Kun hän luki hengitystekniikoista, joilla energiaa imetään itseensä ympäriltä, hän innostui. Hengittämisen lisäksi Bear ravitsee itseään teellä, mehuilla ja smoothieilla.

- Prana on sana energialle, joka tunnetaan myös Qi:na tai Chi:na. Se on elämää ylläpitävä voima, jota on kaikkialla: Ilmassa, jota hengitämme, auringossa, luonnossa ja ihmisten välisissä yhteyksissä. Se on voimakasta energiaa, joka antaa mahdollisuuden tankata.

Bear kertoo, että hengitystekniikoiden opettelu auttaa monessa asiassa.

- Hengitystyö auttaa sinua ymmärtämään siinä, että kuka oikein olet ja mitä tarvitset. Minulla ei ollut tarkoitus lopettaa syömistä, mutta kun aloin harjoittelemaan joka päivä 40 minuutin ajan, minulla ei ollut enää tarvetta tankata ruokaa. Minun viimeisin kiinteä ateria on syöty 97 päivää sitten.

- Tietenkin syön esimerkiksi sosiaalisissa tilanteissa, mutta tarvittava energia on ympärillämme. Yleisemmin juon vain teetä ja hedelmämehuja sekä kokoosvettä. Saatan siis syödä, mutta vain juhlatapauksissa.

Kuvia Bearista näet alta.

Lue myös: Nainen väittää dieetin tuhonneen hänen 17 vuoden avioliittonsa - haki vertaistukea muilta

Lue myös: Jennifer Lopezin 10 päivän dieetti loppui - katso kuvat huikeasta herkkuateriasta

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat