Kuva: AOP

Khloé Kardashian raivosi puhelimessa tultuaan petetyksi - läski-sanan käyttö sai somen kiehumaan

02.07.2019 16:30 - Iiro Myllymäki

Khloé Kardashian menetti malttinsa erodraaman keskellä.

Khloé Kardashianin, 35, erodraama on ollut hyvin julkinen, ja vielä julkisemmaksi se on tullut Keeping Up With The Kardashians -sarjan tuoreimmalla kaudella. Sarjassa on nyt nähty, miten Khloé Kardashian on saanut tietää miehensä Tristan Thompsonin pettäneen häntä perheystävä Jordyn Woodsin kanssa.

Tuoreimmassa jaksossa nähtiin, kun Khloé puhui puhelimessa Tristan Thompsonin ystävän kanssa. Nainen oli saanut tietää, että Thompson kieltää mitään tapahtuneen Jordyn Woodsin kanssa. Sarjassa nähty ote puhelusta on nyt herättänyt kohua, sillä Khloén katsotaan alittaneen riman haukkuessaan puhelussa Woodsia ”läskiksi”.

- Valehtelija, valehtelija! Tristan, haista p*ska jos kuulet minua. He molemmat myönsivät sen minulle. He molemmat läskit s**tanan kusipäät, Kardashian huutaa puhelimeen.

Yleisesti on tulkittu, että Kardashian viittaa läskihaukuillaan Thompsoniin ja Woodsiin.

Voit katsoa videon kohtauksesta alla olevasta twiitistä. Jos twiitti ei näy alla, klikkaa tästä.

Khloé Kardashian oli juonut kyseisessä kohtauksessa, mutta tämä ei monen mielestä riitä oikeuttamaan naisen kielenkäyttöä. Esimerkiksi Twitterissä naista on arvosteltu rajusti läski-sanan käyttämisestä.

”Khloé Kardashianilla oli pokkaa kutsua Jordyn Woodsia läskiksi televisiokameroiden edessä. Hänellä itsellään oli painonpudotusohjelma tv:ssä. Hänen brändinsä ytimessä on itsensä rakastaminen, ja häntä itseään on kiusattu hänen painonsa takia”, kommentoi yksi Twitterissä.

”Ikään kuin Khloé ei olisi itse käyttänyt tuhansia dollareita varmistaakseen, ettei kukaan enää kutsuisi häntä läskiksi”, on yksi kommentoinut vihjaten naisen kauneusleikkauksilla.

”Khloé kutsuu Jordyn Woodsia läskiksi kansallisessa televisiossa itkettyään vuosikaudet sitä, miten hänen kropalleen on ilkuttu mediassa. Olit rasvaimussa ja menetit järkesi. On sinulla otsaa!” on myös kirjoitettu.

Keeping Up With The Kardashians -sarjaa pääsee katsomaan C More -palvelussa.

Lue myös: Kim Kardashian antoi Khloé-siskolleen erikoisen minilahjan - arvo noin 4000 euroa

Lue myös: Khloé Kardashian kertoi rakastuneensa, somelynkkaus alkoi: "Olet typerys"

Lähteet: Cosmopolitan, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat