Kuva: Emmi Moilanen

Erika Vikman säihkyy niukassa samba-asussa, seuraajat hehkuttavat - "Upea ja kaunis"

11.07.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Erika Vikman on julkaissut kuvan kesäteatterikulisseista.

Laulaja Erika Vikman, 26, esiintyy tänä kesänä Valkeakoskella Apianniemen kesäteatterissa. Teatterissa esitetään Danny-musikaalia, jossa Vikman nähdään Katri Helenan roolissa.

Nyt Erika Vikman on jakanut hehkeän kulissien takaisen kuvan kesäteatterista. Kuvassa Vikman nähdään sonnustautuneena niukkaan samba-asuun. Kesäisen kuvan kruunaa samba-asuun paremmin kuin hyvin sopiva rusketus.

”Näytöksiä viel kuukauden päivät, et haluu missata mm. näitä samba-neitosii!” Vikman kirjoittaa.

Nainen kirjoittaa kuvatekstissä lisäksi rakastavansa työtään, mikä kuvasta ja Vikmanin ilmeestä todella välittyy. Pääset katsomaan naisen Instagram-päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tätä linkkiä.

Kuva on kerännyt satoja tykkäyksiä. Siihen on tullut myös ihastuneita kommentteja.

”Vau, tyylikäs!”

”Upea ja kaunis.”

”Ihana hymy!”

Erika Vikmanin Instagramin perusteella Danny-musikaalista ei näyttäviä asuja puutu. Hän on jakanut sosiaalisessa mediassa myös kuvan, jossa hänet nähdään 1970-lukua henkivässä haalariasussa. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Erityisen mielenkiintoiseksi naisen teatteriroolin on luonnollisesti tehnyt se, että tosielämässä Vikman seurustelee Dannyn kanssa. Pariskunta on puhunut suhteestaan Voice.fi:n haastattelussa ja muun muassa kertonut, miksi he eivät aio mennä kihloihin. Voit lukea parin haastattelun tästä linkistä.

Lue myös: Miltä tuntuu, kun omasta parisuhteesta väännetään vitsiä, Erika Vikman? Naiselta yllättävä reaktio

Lue myös: Danny ja Erika yllättävät, yhteinen eurodance-biisi! "Tässä on rap-kulttuuria ja iskelmäkulttuuria"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat