Kuva: AOP

Miley Cyrus meni pelosta sekaisin lennolla - laskeutuminen epäonnistui, törmäys riskinä

11.07.2019 17:00 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus koki kauhunhetkiä lennolla yhdessä äitinsä ja siskonsa kanssa.

Oli lentopelkoinen tai ei, kukaan ei pidä siitä, kun lennolla tapahtuu jotain epäilyttävää tai tavallisesta poikkeavaa. Miley Cyrus, 26, perheineen joutui hiljattain lennolla pelottavaan tilanteeseen, ja asiasta on kertonut Mileyn vanhempi sisko Brandi Cyrus, 32.

Brandi Cyrus kertoo podcastissaan, että tilanne sattui, kun hän oli äitinsä Tishin ja siskonsa Mileyn kanssa lentämässä Isoon-Britanniaan Glastonbury-festivaalia varten. Miley Cyrus oli yksi festivaalin esiintyjistä. Brandi kertoo, että lentokoneella oli vaikeuksia päästä laskeutumaan päästyään kohteeseensa.

- Ihan yhtäkkiä, kun olemme laskeutumassa, me syöksymme takaisin ylös ja käännymme äkisti vasemmalle. Se oli hullua, Brandi muistelee.

Brandi kertoo, että yllättävä tilanne sai Mileyn ja äiti-Tishin menemään pelosta sekaisin. Kauhunhetket eivät valitettavasti loppuneet tähän. Lentomatkustajille kuulutettiin, että laskeutuminen ei onnistunut, koska toinen lentokone oli tiellä. Riskinä oli, että koneet olisivat törmänneet toisiinsa.

- Se oli pelottava ajatus, Brandi kertoo.

Ikään kuin tämä tilanne ei olisi ollut tarpeeksi, uusi laskeutuminen epäonnistui tismalleen samasta syystä.

- Äitini alkoi itkeä ja hän sanoi, että jos kuolemme, Noah [Cyrusin siskoksista nuorin] jää yksin. Hän sekosi. Yritin pitää tilannetta kasassa. Se oli hullua. Jos minun ei olisi täytynyt pysyä vahvana, olisin ollut peloissani, mutta äitini ja Miley menivät aivan sekaisin, Brandi muistelee.

Lopulta kaikki meni hyvin, perhe pääsi turvallisesti perille ja Miley Cyrus pääsi vetämään show’nsa legendaarisella Glastonbury-festivaalilla. Voit katsoa alta, miten Miley esitti Wrecking Ball -hittinsä kyseisellä festarilla. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Miley Cyrus on viime aikoina tehnyt yhteistyötä suomalaislaulaja Alman kanssa. Kaksikko on kirjoittanut yhdessä biisejä, joista kaksi julkaistiin Cyrusin She Is Coming -EP:llä toukokuun lopussa. Miley Cyrus on esitellyt Alman melkein sadalle miljoonalle Instagram-seuraajalleen jakamalla kaksikosta yhteiskuvan. Voit lukea lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Lateksiasuja, kuminännejä - Miley Cyrus julkaisi kohutun musiikkivideonsa

Lue myös: Miley Cyrus lauloi Metallican hittikappaleen - nettikansalta ristiriitainen vastaanotto

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat