Kuva: AOP

Kylie Jenner julkaisi harvinaislaatuisen herkän päivityksen - "Olen vain ihminen"

16.07.2019 19:15 - Iiro Myllymäki

Seurapiiritähti on paljastanut herkän ja haavoittuvaisen puolensa tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Kylie Jenner, 21, tunnetaan seurapiiritähtenä, joka on saavuttanut mainetta myös meikkibisneksillään. Miljardööri näyttäytyy sosiaalisessa mediassa kurvejaan korostavana, virheettömänä kaunottarena, ja hän onkin viime aikoina jakanut useita bikinikuvia kadehdittavalta luksuslomaltaan.

Nyt Jenner on kuitenkin jakanut sosiaalisessa mediassa myös hyvin erilaisen päivityksen kuin häneltä on totuttu näkemään. Tuoreessa päivityksessä nainen näyttää itsestään herkemmän puolen ja muistuttaa, että Instagramin kuvavirta on lopulta pelkkää pintaa eikä edusta oikeaa elämää sen monissa muodoissaan.

”Olen ylpeä itsestäni, sydämestäni ja vahvuudestani. Aikuiseksi kasvaminen miljoonan valvovan silmän alla ei ole normaalia. Olen menettänyt ystäviä matkan varrella, ja olen myös välillä menettänyt itseni”, Jenner aloittaa päivityksensä.

Kylie Jenner selittää, että hänen ensimmäinen tatuointinsa, sana ”sanity”, muistuttaa häntä pitämään oman mielen kunnossa. Nainen kertoo kamppailleensa ahdistuneisuuden kanssa koko elämänsä, ja etenkin Stormi-tyttärensä syntymän jälkeen hän on kokenut henkisiä ylä- ja alamäkiä. Stormi on nyt puolitoistavuotias.

Minusta tuntui, että minun pitää löytää itseni uudelleen. Pidän paljon asioita itselläni, mutta halusin jakaa tämän ja kertoa teille, että olen vain ihminen. Elämäni ei ole täydellistä, ja se, mitä näette täällä sosiaalisessa mediassa on vain pintaa”, Jenner kirjoittaa.

Päivityksen lopuksi Kylie Jenner kehottaa seuraajiaan olemaan armollisia itselleen ja menemään elämässä eteenpäin.

Me kaikki kykenemme hienoihin asioihin. Olemme rakkauden arvoisia, ja meillä on lupa ilmaista itseämme. Tee enemmän sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi ja älä pyytele anteeksi”, Jenner ohjeistaa.

Jos naisen päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Kylie Jennerin harvinaislaatuinen päivitys on saanut naisen seuraajat pauloihinsa.

”Tämä sai minut itkemään”, on yksi kommentoinut.

”Kunnioitan sinua. Olet upea”, kehuu toinen.

”Hyvin sanottu”, kuuluu yksi kommentti.

Lue myös: Kylie Jenner nakuilee Instagramissa, fanit huokailevat - "Onnekas kuvaaja"

Lue myös: Maailman parhaiten palkatut julkkikset listattiin - ykkönen tuplasi tulonsa!

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat