Kuva: AOP

Maailman parhaiten palkatut julkkikset listattiin - ykkönen tuplasi tulonsa!

11.07.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Taylor Swift on maailman parhaiten palkattu julkisuuden henkilö.

Forbes-talouslehti on listannut jälleen maailman parhaiten palkatut julkkikset. Kymmenen kärkeen ei ole ollut asiaa, ellei ole tienannut viimeisimmän vuoden aikana yli 80 miljoonaa euroa.

Ykkössijalle listauksella pääsi poptähti Taylor Swift, 29. Hänen tulonsa viimeisimmän vuoden aikana ovat nousseet peräti 164 miljoonaan euroon. Tähän summaan ovat vaikuttaneet tulot naisen Reputation-stadionkiertueelta, siitä tehdystä Netflix-taltioinnista ja myös naisen uudesta levytyssopimuksesta Republic Recordsin kanssa. Taylor Swift tienasi yli tuplasti enemmän verrattuna edelliseen vuoteen.

Taylor Swift (kuva: AOP)

Kakkossijalle ylsi meikkimoguli ja seurapiiritähti Kylie Jenner, 21, 150 miljoonan euron tuloilla. Forbes herätti vuosi sitten huomiota tituleeraamalla Jenneriä kaikkien aikojen nuorimmaksi itse omaisuutensa hankkimaksi miljardööriksi. Monen mielestä titteli ei ollut ansaittu, sillä nainen on eittämättä saanut vipuapua bisneksilleen kuulumalla rikkaaseen ja kuuluisaan Kardashian-Jenner-perheeseen.

Kylie Jenner (kuva: AOP)

Kolmanneksi Forbesin listauksessa pääsi muusikko ja muotiyrittäjä Kanye West, 42, jolla on tiiviit yhteydet sekä Taylor Swiftiin että Kylie Jenneriin. Miehellä on viileät välit Taylor Swiftin kanssa johtuen muun muassa tämän Famous-kappaleesta, jossa mies räppää Swiftistä ja sai Swiftin loukkaantumaan bitch-sanan käytöstä. Riita nousi tapetille uudestaan viime viikolla, kun uutisoitiin Taylor Swiftin entisen levy-yhtiön myynnistä viihdemoguli Scooter Braunille. Braun on aiemmin manageroinut Kanye Westiä, ja Swift syyttää Braunia nettihäirinnän alullepanemisesta Westin Famous-biisin aiheuttaman kohun keskellä. Kylie Jenneriin Westillä on perheside, sillä West on naimisissa Kylie Jennerin siskopuolen Kim Kardashianin kanssa. Kanye West nosti Forbesin mukaan viimeisimmän vuoden aikana palkkaa 133 miljoonaa euroa. Kim Kardashian puolestaan jäi listauksella sijalle 26 tienaamalla noin puolet miestään vähemmän, yhteensä noin 64 miljoonaa euroa.

Kanye West (kuva: AOP)

Voit lukea Forbes-listauksen kymmenen kärjen alta.

1. Taylor Swift (164 milj. euroa)
2. Kylie Jenner (150 milj. euroa)
3. Kanye West (133 milj. euroa)
4. Lionel Messi (113 milj. euroa)
5. Ed Sheeran (98 milj. euroa)
6. Cristiano Ronaldo (97 milj. euroa)
7. Neymar (93 milj. euroa)
8. The Eagles (89 milj. euroa)
9. Phil McGraw (84 milj. euroa)
10. Canelo Alvarez (83 milj. euroa)

Lue myös: Laulaja Siasta leviää kyseenalainen kuva - syynä draama, joka on jakanut supertähdet kahteen leiriin

Lue myös: Forbes listasi jälleen Yhdysvaltojen rikkaimmat julkisuudenhenkilöt - katso top 10

Lähteet: Forbes, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat