Kuva: AOP

Nyt se on varmaa! 2000-luvun hittisarja Gossip Girl tekee paluun

18.07.2019 14:00 - Milena Raappana

Sarjasta on tilattu uusia jaksoja, mutta juonesta ja ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Tervetuloa takaisin New Yorkin Upper East Sidelle, jossa juorut sekoittavat suhdepakkaa. 2000-luvun lopun hittisarja Gossip Girl nimittäin on tulossa takaisin ruutujen ääreen. 

Sarjan paluusta on huhuttu kevään aikana, mutta nyt kun HBO Max on tilannut kymmenen tunnin mittaista jaksoa, Gossip Girl -fanit voivat vihdoinkin tuulettaa. Tulevan sarjan ensi-illasta tai juonesta ei paljoakaan vielä tiedetä, mutta sen verran tietoa on tihkunut, että tarina tulee sijoittumaan kahdeksan vuotta päätösjaksosta eteenpäin. Gossip Girlin kohteena tulee olemaan uusi Upper East Siden yksityiskoulun teinit ja todennäköisesti tällä kertaa sotku syvenee enemmän sosiaalisen median myötä. 

Uudelleen aloitetun sarjan tulee käsikirjoittamaan Joshua Safran, joka loi myös 2000-luvun sarjan tarinat ja hahmot. Gossip Girl pyöri vuodesta 2007 vuoteen 2012 ja toi draaman lisäksi uusia muotitrendejä, jotka tänä päivänä ovat hieman kyseenalaisia. Sarjaa tähdittäneet Blake Lively, Leighton MeesterChace Crawford ja Ed Westwick nousivat kaikkien tietoisuuteen ja ovat niittäneet uraa näyttelijöinä. 

Lue myös: Gossip Girl -tähteä syytetään toisesta raiskauksesta - mies kommentoi tapahtunutta

Lue myös: Gossip Girl -tähtösen huikea vartalo on upea näky superkapeassa asussa

Lähde: Vogue

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat