Kuva: AOP

Apu: Jukka Hildén koki valtavan burnoutin: "Onneksi löysin hyvän terapeutin!"

19.09.2019 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nyt elämä on terveemmällä pohjalla, Hildén kertoo.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildénn, 39, koki vuosi sitten valtavan burnoutin. Töiden lisäksi mies oli lähtenyt Huippujengi-ohjelman kuvauksiin ja vuorokaudesta meinasivat loppua tunnit kesken.

– Lopulta en jaksanut tehdä enää mitään. Olin pyörittänyt, tuottanut ja juontanut kaikkea kolme ja puoli vuotta putkeen. Lisäksi tein joka viikko kuusi videota YouTubeen, jotta sain katselukerrat 40 miljoonaan kertaan kuukaudessa. Seinä nousi pystyyn, Hildén kertoo Apu-lehden haastattelussa.

Hildén teki 12-18 tuntisia työpäiviä ja lähipiirikin alkoi huomaamaan miehen väsymisen.

– Lähipiirikin pyysi hoitamaan itseni kuntoon. Löysin Los Angelesista superhyvän terapeutin, joka ymmärsi jenkkipaineita. Kyllä sekin avasi silmiä, kun jopa hän sanoi, että et ole enää se sama Jukka kuin kolme ja puoli vuotta sitten. Olet kadottanut kipinäsi.

Lopulta elämä alkoi palaamaan normaaliksi.

– Aloin keskittyä itseeni, tein terapeutin antamia harjoitteita ja reissasin paljon Suomeen lapsia tapaamaan. Nyt on vähitellen ollut kiva alkaa tehdä töitä, mutta sadan asian sijaan keskityn vain muutamaan. Elämä on tällä hetkellä terveemmällä pohjalla.

Jukka Hildénin kihlattu Chachi Gonzales, 23, odottaa pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta. Hildénilla on myös edellisestä avioliitostaan lapsia, jotka asuvat Suomessa.

Koko haastattelun näet täältä.

Lue myös: Jymyuutinen! Jukka Hildénin Chachi-rakas on raskaana!

Lue myös: Jukka Hildénin rakas ihastuttavassa raskauskuvassa: "Neljä kuukautta ja tapaamme"

Lähde: Apu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat