Kuva: Eeva Helenius

Salkkaritähti Jasmin Voutilainen kieltäytyy yhdestä pyynnöstä somessa kerta toisensa jälkeen

19.09.2019 21:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijä ei suostu tinkimään moraalistaan, kun hän valitsee Instagramin kaupallisia yhteistöitä.

Jasmin Voutilainen, 24, on Salatuista elämistä tuttu näyttelijä, jolla on sosiaalisessa mediassa suuri seuraajakunta. Naisen Instagram-tiliä seuraa yli 47 000 ihmistä.

Voutilainen laskeskelee, että Salattujen elämien vakinäyttelijäksi tulemisen jälkeen hänen seuraajalukemansa on Instagramissa lisääntynyt noin 10 000:lla.

- Minulla oli aika iso some jo ennen Salkkareita, Voutilainen sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Kuten monen muunkin somevaikuttajan kohdalla, myös Jasmin Voutilaisen Instagram-päivitysten joukossa on kaupallisen yhteistyön julkaisuja. Monet somebloggaajat ja tubettajat ovat kaupallistaneet tekemistään vastaanottamalla rahaa yrityksiltä ja tarjoamalla vastavuoroisesti näkyvyyttä näiden yritysten tuotteille ja palveluille.

Jasmin Voutilainen sanoo, että hän on nirso kaupallisten yhteistöiden kanssa.

- En halua tehdä mitään kaupallista yhteistyötä, jonka takana en voi seistä. Minua on tosi monta kertaa yritetty saada tekemään nettikasinoiden kanssa yhteistyötä. Niistä maksettaisiin huomattavia summia rahaa. Ajattelen, että moraaliani ei voi rahalla muuttaa. Haluan pitää kiinni tietynlaisista arvoista, Voutilainen linjaa.

Nainen sanoo, että nämä ”huomattavat summat” ovat muutaman tonnin luokkaa. Sitä nainen ei lähde erittelemään, onko summa tämänsuuruinen yhtä vai useampaa päivitystä kohden. Voutilainen on linjannut, että hän ottaa yhteistyötarjouksia vastaan vain sellaisilta brändeiltä, joiden tuotteita tai palveluja hän voisi muutenkin käyttää.

Lue myös: Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen ei kavahda seksikohtauksia - "Se vain suoritetaan"

Lue myös: Salkkarit-kaunottaren meikittömällä kuvalla tärkeä sanoma: "Te kaikki ootte hyviä just noin"

Kilpailut

Uusimmat