Kuva: AOP

Britney Spears jakoi kuuman treenikuvan - poikaystäväkin riensi kommentoimaan

23.09.2019 20:15 - Iiro Myllymäki

Britney esitteli viikonloppuna treeninsä tuloksia punaisella matolla.

Laulaja Britney Spears, 37, dokumentoi elämäänsä ahkerasti sosiaalisessa mediassa. Tähti jakaa silloin tällöin videoita itsestään treenaamassa, ja nyt nainen on jakanut kuuman peiliselfien treenaamisen lomassa.

Kuvatekstissä Spears kertoo treenaavansa omalla ”minikuntosalillaan”. Nainen kirjoittaa, että kyseessä on hänen aamurituaalinsa. Spearsin poikaystävä, personal trainer Sam Asghari, 25, selvästi arvostaa tyttöystävänsä treenimotivaatiota. Mies on kirjoittanut kuvaan kannustavan kommentin omalle ”naarasleijonalleen”. Voit katsoa Spearsin treenikuvan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

View this post on Instagram

My morning ritual at my mini gym !!!! 🐠🐠🐠

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney Spears ja Sam Asghari tekivät toisen yhteisen punaisen maton esiintymisensä viikonloppuna. Pari saapui yhdessä Daytime Beauty Awards -tapahtumaan, missä Asgharille luovutettiin palkinto tämän saavutuksista fitnessin parissa. Spears oli pukenut tilaisuuteen mustan minimekon, jossa naisen treenattu vartalo pääsi oikeuksiinsa. Kyseessä oli naiselle ensimmäinen punaisen maton esiintyminen sen jälkeen, kun hän värjäsi hiuksensa tummiksi.

(kuva: AOP)

Pariskunta nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä punaisella matolla heinäkuussa, kun he saapuivat Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan ensi-iltaan. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2016 alkaen.

(kuva: AOP)

Lue myös: Ystävä paljastaa: Britney Spearsin tyylinvaihdoksen taustalla suurempi syy

Lue myös: Britney Spears poseeraa pikkuruisissa bikineissä uima-altaan reunalla - näky hurmaa somessa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat