Kuva: AOP

Vappu Pimiä hehkuttaa Markus Seliniä: "Häneen voi aina luottaa!"

03.10.2019 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Selin julkaisi juuri elämäkertakirjansa.

Juuri elämäkertakirjansa Markus Selin - Perustuu Tositapahtumiin julkaissut elokuvatuottaja Markus Selin, 59, on tutustunut uransa aikana huimaan määrään eri alojen ihmisiä. Yksi heistä on mediapersoona Vappu Pimiä, 41.

Selin oli Satu Kotosen vieraana Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa, ja haastattelun aikana Kotonen päätti soittaa Pimiälle ja kysyä, että millainen Selin on oikein ystävänä.

Pimiä kertoi, että hän tapasi Selinin ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten.

- Me ollaan tavattu ensimmäisen kerran 20 vuotta sitten Coloradossa (baarissa), kun olen ollut radio-opiskelijana. Minulla oli yksi kaveri töissä siellä ja päädyin istumaan Markuksen kanssa samaan pöytään.

- Lopulta ystävystyimme 12 vuotta sitten Pariisissa. Ystäväni täytti tuolloin 30 vuotta ja Markus oli myös siellä. Meillä klikkasi saman tien!

Pimiä sanoi, että Selin on todella lojaali ystäviään kohtaan.

- Markus on ystävänä todella lojaali. Hän on kummisetämäinen hahmo, joka pitää huolta omistaan. Markukseen voi aina luottaa ja tiedän, että jos jotain sattuu, niin hän auttaa.

Kun Selin kuuli ohjelmassa Pimiän puhelun, herkistyi hänkin.

- Se Pariisin matka oli ihana reissu ja meillä oli hauskaa Vapun kanssa yhdessä saman tien. Vappu on hyvä ihminen! Ihana kuulla tuollaisia sanoja.

Tähteys

Satu Kotonen kysyi myös ohjelmassa, että mitä tähteys Selinille merkitsee.

- Mä en ole mikään tähti, vaan rivityöntekijä, joka tekee elokuvia. Teen paljon kyllä tähtien kanssa töitä ja se on todella palkitsevaa. Siellä tapaa melkoisia persoonia - toiset ovat hyvin itsevarmoja ja toiset ovat taas pelokkaita.

Selin päätyi myös pohtimaan nykypäivän julkisuutta.

- Tällä hetkellä julkisuuteen pääseminen on todella helppoa, mutta siellä pysyminen on taas todella vaikeaa. Nuorten mieltymykset vaihtuvat todella nopeasti ja on vaikeaa olla puheenaiheena. Oli sitten laulaja, näyttelijä, urheilija tai mikä vain, niin on kova haaste olla esillä.

Usealla tähdellä on karismaa. Selinin mielestä sitä joko on tai sitten ei ole.

- Karismaa ei myydä marketeissa. Karisma on sellainen juttu, joka kasvaa pikkuhiljaa lapsuudesta asti ja sitten sitä joko on tai ei. On olemassa myös ihmisiä, joilla on karismaa, mutta ovat täysiä kus*päitä.

Kuuntele Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmaa Radioplay-sovelluksesta, jonka voit ladata myös puhelimeesi. Markus Selinin jakson voit kuunnella kokonaisuudessaan ensi sunnuntaina.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Anne Kukkohovi kiidätettiin Nepalissa työmatkalla sairaalaan: 'En juo enää koskaan omenamehua'

Lue myös: Elastinen paljastaa, millainen hän on ystävänä: "Aikuisuuden myötä suhteet muuttuvat"

Kilpailut

Uusimmat