Kuva: AOP

Brad Pittin ja Angelina Jolien oikeustaistelu on jumahtanut - syynä arvokas viinitila

09.10.2019 22:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt ja Jolie omistavat yhdessä viinitilan Ranskasta.

Angelina Jolien, 44 ja Brad Pittin, 55, avioerotaistelu on jämähtänyt paikoilleen oikeudessa. Kyseessä on miljoonien eurojen kiista sekä erimielisyyksiä lasten huoltajuuksista.

Pitt on pyytänyt tuomareilta, että kaikki keskustelut asioista pysyisivät tästä lähtien salaisina eikä tuomaristolla pitäisi olla asian suhteen mitään ongelmia. Myös Jolie on ollut asiasta samaa mieltä.

Nyt The Blast -lehti raportoi, että yksi suurimmista kompastuskivistä on pariskunnan omistama viinitila. Vuonna 2011 ostettu tila sijaitsee Ranskassa ja on yli 50 miljoonan euron arvoinen. OIkeudessa ei olla päästy vielä sopuun siitä, että kumpi viinitilan saa erossa vai myydäänkö se pois niin, että molemmat saavat osuutensa.

The Blast kirjoittaa myös, että on epäselvää, kuinka pariskunnan rahat jakautuvat ylipäätään, sillä molemmat tienasivat avioliiton aikana miljoonia.

Jolien lähipiiri myös paljasti vastikään, että Pitt olisi painostanut häntä avioliittoon.

- Angelina on kertonut ystävilleen, että ei halua enää koskaa naimisiin. Hän myös on surrut sitä, että hänestä tuntui, että Pitt painosti hänet avioliittoon, johon hän ei olisi alun pitäen halunnut itse sitoutu, lähde kertoi. 

Oikeustaistelu jatkuu tästä lähtien suljettujen ovien takana.

Lue myös: Huhut liikkuvat - painostiko Brad Pitt Angelina Jolien avioliittoon?

Lue myös: Brad Pitt repsahti juomaan eronsa takia ja päätyi vieroitukseen: "Paljon tuskaa ja kipua"

Lähde: The Blast

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat