Kuva: Youtube

Ismo Leikola esiintyi supersuositun James Cordenin ohjelmassa - sai yleisön ulvomaan naurusta, katso

10.10.2019 12:45 - Iiro Myllymäki

Ismo Leikolan Amerikan-valloitus jatkuu.

Yhdysvalloissakin menestynyt stand up -koomikko Ismo Leikola, 40, jatkaa Amerikan-valloitustaan. Mies on päässyt vieraaksi suosittuun talk show -ohjelmaan The Late Late Show with James Corden -ohjelmaan, jota luotsaa brittiläinen viihteen moniottelija James Corden, 41.

Ismo Leikola on jakanut Instagram-tilillään kuvia sekä kulissien takaa että itse kuvauksista. Alla olevasta päivityksestä pääset katsomaan backstage-tunnelmia kuvauksista. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Mies on jakanut myös yhteiskuvan James Cordenin kanssa.

”Näytämme kauniilta yhdessä”, Leikola kirjoittaa.

Voit katsoa tämän kuvan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Ismo Leikola pääsi esittämään ohjelmassa neljän minuutin stand up -esityksen. Heti esityksensä alussa mies esitteli olevansa kotoisin Suomesta, ja vitseissään hän puhui oppimistaan englannin kielen ilmaisuista ja niiden merkityksistä. Miehen vitsit upposivat täysillä yleisöön, joka nauroi ja osoitti suosiotaan läpi neljän minuutin show'n. Voit katsoa Leikolan esityksen alla olevalta videolta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

James Corden tunnetaan erityisesti talk show -ohjelmansa Carpool Karaoke -osuudesta, jossa mies ajeluttaa laulajatähtiä ja laulaa heidän hittejään heidän kanssaan. Miehen kyytiin ovat osiossa hypänneet muun muassa Adele, Madonna, Céline Dion ja Ed Sheeran. James Corden on voittanut peräti yhdeksän televisioalan Emmy-palkintoa alettuaan luotsata The Late Late Show -ohjelmaa.

Ismo Leikola asuu tätä nykyä Yhdysvalloissa ja on päässyt esiintymään lukuisiin tv-ohjelmiin rapakon takana. Näistä tunnetuimpana esimerkkinä mies hauskuutti ihmisiä Conan O’Brienin ohjelmassa, missä kerrottu peppuvitsimonologi levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin.

Lue myös: Ismo Leikola texasilaisessa keskusteluohjelmassa - esimerkit Suomesta saavat yleisön huutonauramaan

Lue myös: Ismo Leikolan lisäämä kuva tiivistää kaiken suomalaisten MM-juhlinnasta - katso

Kilpailut

Uusimmat