Kuva: AOP

Hollywoodin nuoret superjulkkikset, jotka eivät ole Instagramissa - "En ymmärrä tarvetta jakaa"

17.10.2019 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Muun muassa Scarlett Johansson ei halua olla sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median aikana superjulkkiksetkin tulevat entistä lähemmäs fanejaan jakamalla itse materiaalia omasta arjestaan. Kun uusi Hollywood-tähti avaa Instagram-tilin, se on suuri tapaus. Näin kävi viimeksi Jennifer Anistonin kohdalla, kun hän rikkoi ennätyksen nopeimmasta miljoonan seuraajan keräämisestä kuvapalvelussa liityttyään Instagramiin tällä viikolla.

On kuitenkin monia superjulkkiksia, jotka hylkivät sosiaalisen median trendiä. Vogue-lehti on listannut Hollywoodin milleniaalisukupolven tähtiä, jotka eivät ole avanneet Instagram-tiliä syystä tai toisesta.

(kuva: AOP)

Alicia Vikander

Oscarilla palkittu ruotsalaistähti on kerran luonut itselleen Instagram-tilin vain poistaakseen sen kuukautta myöhemmin. Nainen kertoo tajunneensa jo ajat sitten, että sosiaalinen media ei ole hyväksi hänelle eikä hän saa siitä iloa elämäänsä.

(kuva: AOP)

Emma Stone

Näyttelijätähti ei usko, että sosiaalinen media parantaisi hänen elämänlaatuaan. Nainen on kritisoinut Instagramia siitä, että siellä ihmiset jakavat valheellisen virheetöntä kuvaa elämästään.

(kuva: AOP)

Jennifer Lawrence

Nälkäpeli-tähti ei sulje lopullisesti pois mahdollisuutta aktivoitua sosiaalisessa mediassa. Naisella on Instagram-tili, mutta hän ei jaa tilillään mitään.

- Olen siellä vain tirkistelijä. Katselen, mutta en puhu. Jakamisesta seuraa aina kauheasti kritiikkiä, Lawrence on perustellut epäaktiivisuuttaan.

(kuva: AOP)

Keira Knightley

Näyttelijä yritti kerran mennä Twitteriin, mutta päätyi poistamaan tilinsä oltuaan siellä vain noin 12 tunnin ajan.

(kuva: AOP)

Scarlett Johansson

Yksi Hollywoodin tunnetuimmista naisista ei ymmärrä koko sosiaalisen median ilmiötä.

- En ymmärrä tätä ihmisten tarvetta ”jakaa”. Me melkein riistämme itse itseämme, jotta tulisimme nähdyksi, Johansson on sanonut.

Lue myös: Julkkikset, jotka eivät suostu ottamaan kuvia faniensa kanssa

Lue myös: Julkkisten Instagram-tilit täyttyvät "LB"-kommenteista - mitä ihmettä se tarkoittaa?

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat