Kuva: AOP

10 joulun odotetuinta elokuvaa - luvassa kaikkea kauhusta rakastetun suosikkianimaation jatko-osaan!

22.10.2019 18:45 - Sallamaari Niittymäki

Loppuvuoden leffatarjonnassa on jokaiselle jotakin.

Niin ihanaa kuin pimenevissä illoissa onkin käpertyä sohvalle katsomaan telkkaria, tänä joulun kannattaa suunnata välillä myös elokuvateatteriin. Loppuvuoden kattaus tulee olemaan monipuolinen ja mielenkiintoinen. 

Uudelleenversioinnit ovat olleet tänä vuonna suuressa nosteessa. Tulevina kuukausina näemme modernisoinnit esimerkiksi elokuvista Cats, Pikku Naisia ja Charlien enkelit. Lapsenmielisiä hemmotellaan myös, kun Disneyn jättimenestyneestä Frozen-animaatiosta saadaan vihdoin ja viimein toinen osa.

Harriet

Tämä koskettava draama perustuu orjuutta vastaan taistelleen Harriet Tubmanin elämään. Hän vapautti yli 300 orjaa käyttäen apunaan salaisten kulkuyhteyksien ja turvatalojen muodostamaa verkostoa, jonka yksi ylläpitäjistä myös hän itse oli.

Last Christmas

Ihana Game of Thronesta tuttu Emilia Clarke on täällä taas! Elokuvassa seurataan nuoren naisen Katen kommelluksia, joka työskentelee tonttuna vuoden ympäri auki olevassa joulukaupassa. Romanttinen komediaa on ollut käsikirjoittamassa Emma Thompson, joka onneksi nähdään itse myös elokuvassa. Elokuva nähdään valkokankaalla 8. marraskuuta lähtien. 

Artic dogs

Unelmista voi todella tulla totta, ainakin jos niden eteen tekee kovasti töitä! Swifty on arktinen kettu, joka aikoo todistaa voivansa tulla päteväksi rekikoiraksi.

Charlie’s Angels

Legendaarisen Charlien Enkeleiden etsiväkolmikon muodostavat nyt Kristen Stewart, Naomi Scott ja Ella Balinska. Elokuva perustuu yhdysvaltalaiseen televisiosarjaan, jota esitettiin vuosina 1976–1981.

Frozen II

Rakastetut hahmot Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ja Sven nähdään jälleen valkokankaalla. Elsaa on alkanut mietityttämään, miksi sai syntyessään taikavoimat. Tähän kysymykseen lähdetään Frozenin jatko-osassa etsimään vastausta. Odotettu ensi-ilta on 25. joulukuussa. 

A Beautiful Day in the Neighborhood

Jos pidät nyyhkyelokuvista, tämä pätkä on sinua varten. Elokuva kertoo journalistista, joka määrätään tekemään henkilökuva kuuluistasta televisiotähdestä, jota Tom Hanks esittää.

Black Christmas

Hawthornen yliopistoa alkaa piinata salaperäinen stalkkeri, joka murhaa naisia kampuksella. Tämä elokuva on filmattu useaan otteeseen, mutta vuoden 2019 version on sanottu olevan pelottavin tähän mennessä. Ensi-ilta on 13. joulukuuta.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Mitä olisi joulu ilman Star Warsia. Lupita Nyong’o, Daisy Ridley ja Billie Lourd tähdittävät Skywalkerista kertovaa saagan viimeisintä osaa. Ensi-iltaan elokuva tulee 18. joulukuuta. 

Cats

Yksi maailman suosituimmista musikaaleista pääsee jälleen valkokankaalle. Elokuvassa nähdään muun muassa Jennifer Hudson, Idris Elba,Taylor Swift ja Jason Derulo. Tähtikaartin lisäksi elokuvaa kannattaa mennä katsomaan myös sen loistokkaan puvustuksen, koreografian ja musiikin takia.

Little Women

Elokuva perustuu Lousa May Alcottin ihastuttavaan klassikkoromaaniin, joka julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 1868. Tarina kertoo siskoksista ja heidän elämästään sisällissodan aikaisessa Amerikassa. Uusintaversiointi tähdittävät muun muassa Emma Watson ja Meryl Streep. Elokuvan ensi-ilta on 27. joulukuuta. 

Lue myös: Cats-elokuvan traileria pilkattiin armotta, nyt näyttelijä puolustautuu: "Se on uutta teknologiaa"

Lue myös: 12 karmivaa kauhuelokuvaa listattiin - mikä on sinun suosikkisi?

Lähde: Countryliving

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat