Kuva: AOP

Näyttelijäkaunottaret paljastavat nuorekkuutensa salaisuuden - luottavat paastoon

26.10.2019 18:15 - Sallamaari Niittymäki

Näyttelijättäret ovat säilyneet miltein samannäköisinä kuin 20 vuotta sitten.

Monet julkisuuden henkilöt torjuvat ikääntymisen merkkejä erilaisilla ihon kosmeettisilla hoidoilla tai jopa plastiikkakirurgian avulla. Mutta näyttelijät Jennifer Aniston, 50, ja Reese Witherspoon, 43, sen sijaan vannovat muiden keinojen nimeen.

Näyttelijättäret olivat yhdessä hiljattain Radio Timesin haastattelussa kertomassa uudesta The Morning Show -draamasarjastaan, joka alkaa marraskuussa. Samaisessa haastattelussa he paljastivat viimein nuorekkaan ja elinvoimaisen ulkonäkönsä salaisuuden - joka on paastoaminen.

Ystävykset kertovat molemmat noudattavansa 16:8-pätkäpaastoa. Lisäksi he molemmat kertovat treenaavansa ankarasti, noin kuusi kertaa viikossa. He kuitenkin sallivat itselleen yhden päivän viikosta, jolloin saavat syödä mitä haluavat.

Muuten he syövät vain terveellisiä ruokia, kuten kanaa, valkoista kalaa, kasviksia ja vihermehuja.

Aamunsa näyttelijättäret aloittavat kevyesti.

- Noudatan pätkäpaastoa, joten en syö aamupalaa. Huomaan suuren muutoksen, kun en syö kiinteää ruokaa 16 tuntiin, Aniston kertoo.

Witherspoon sen sijan kertoo haastattelussa juovansa vihermehun ja kahvin aamulla. Näyttelijä myös hehkuttaa ystäväänsä Anistonia saamastaan avusta.

- Jen tietää niin paljon hyvinvoinnista ja fitneksestä, joten kuuntelen aina häntä. Hän antaa loistavia hyvinvointivinkkejä, Witherspoon hehkuttaa.

Julkkisten suosima dieetti

Ystävykset eivät ole ensimmäisiä julkkiksia, jotka ovat hurahtaneet 16:8-pätkäpaastoon. Kerroimme aiemmin, että myös Nicole Kidmanin ja Hugh Jackmanin on sanottu noudattavan kyseistä dieettiä.

Ideana on, että vuorokaudesta saa syödä kahdeksan tuntia päivässä. Loput 16 tuntia paastotaan. 

Sen lisäksi, että 16:8-pätkäpaasto edesauttaa painonpudotusta, sillä on kerrottu olevan myös positiivisia vaikutuksia verensokeriin, ruuansulatukseen, aivotoimintaan ja elinkään. Haittoja pätkäpaastostakin saattaa seurata, jos yltyy syömään liikaa ja epäterveellisesti kahdeksan tunnin aikana. Tällöin dietti voi olla jopa terveydelle haitaksi.  

Helpottaakseen paastoa Aniston kertoo, ettei herää tavallisesti ennen kello yhdeksää.

Witherspoon sen sijaan kertoo heräävänsä seitsemän vuotiaan poikansa kanssa jo puoli kuuden aikaan aamulla. Treenin hän tekee puoli kahdeksan maissa.

Witherspoon bongataankin usein urheiluvaatteissa joko juoksemassa tai muiden aktiviteettien parissa.

Jennifer kertoo tähtäävänsä viiteen treeniin viikossa. Hän starttaa päivänsä sellerimehulla, treenillä ja meditoimalla.

Lue myös: Jennifer Aniston paljasti Frendit-näyttelijöiden palkkaerot: "Olisimme ansainneet saman korvauksen"

Lue myös: Some sekosi! Reese Witherspoon osallistui suosittuun kuvahaasteeseen ja hämmensi kaikki

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat