Kuva: AOP

Räppäri Tygan seuralainen jälleen kuin ilmetty ex-naisystävä Kylie Jenner - katso ja vertaa

19.11.2019 20:15 - Milena Raappana

Tygalla on ollut useampaan otteeseen Kylie Jenneriä muistuttava kumppani sen jälkeen, kun he erosivat vuoden 2017 jälkeen.

Rap-artisti Tygan, 30, naisseuralaisten on sanottu muistuttavan hänen entistä kumppaniaan Kylie Jenneriä, 22. Nyt räppäri on jälleen bongattu Jenneriä muistuttavan naisen kanssa poistumassa Delilah-ravintolasta.

Tyga kuvattiin Ferrarinsa ratissa ja pelkäjään paikalla istui Jennerin kaksoisolento. Kaksikko jäi paparazzien haaviin noin kuukausi sen jälkeen, kun huhut meikkimogulin ja räppärin yhteenpaluusta alkoivat kiertää. 

Tyga ja hänen naisseuralaisensa, joka muistuttaa paljon räppärin ex-tyttöystävää Kylie Jenneriä. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Tyga ja Jenner nähtiin useampaan otteeseen samassa paikassa pian Jennerin ja Travis Scottin, 28, eron jälkeen. Moni spekuloi, onko vuodesta 2014 vuoteen 2017 seurustellut pariskunta palaamassa yhteen. Kumpainenkin kuitenkin kiisti huhut ja Jenner kirjoitti Twitteriin kipakan kannanoton, miten netti saa asiat näyttämään dramaattisemmilta kuin ne oikeasti ovat. 

- Mitään "aamu kahden treffejä Tygan kanssa" ei ollut. Näitte minut heittämässä kaksi ystävääni studiolla, se siitä. Travis ja minä olemme hyvissä väleissä ja meidän keskittymisemme on tällä hetkellä Stormissa. Meidän ystävyytemme ja tyttäremme on prioriteetti, Jenner kirjoitti Twitterissä. 

Tyga ja Kylie Jenner vuonna 2016. (kuva: AOP)

Jennerin ja Tygan vuonna 2017 tapahtuneeseen eroon liittyi monia eri käänteitä. Tyga muun muassa väitti, että Jennerin ja Scottin tytär Stormi, 1, olisi hänen lapsensa ja vaati isyystestiä. Jossain vaiheessa Tygan myös väitettiin havittelevan Jenneriä takaisin itselleen, mutta hän on myös sanonut, että he tuskin tulevat koskaan palaamaan yhteen

Lue myös: Katkerat sanoitukset vihjaavat: Kylie Jennerin eksä purkaa tunteitaan erosta tuoreella kappaleella

Lue myös: Kylie Jennerin kuva koristaa Tygan uuden sinkun kantta - katso muodokas otos

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat