Kuva: AOP

Kendall Jenner paljastaa parhaimman joululahjavinkkinsä - pätee myös tyyppiin, jolla on jo kaikkea

13.12.2019 15:15 - Emmi Moilanen

Jenner kertoo olevansa myös melko huono lahjojen antaja.

Seurapiireissä viihtyvä ja julkisuuden valokeilassa uraa luova Kardashian-Jennerin perhe tunnetaan myös hulppeista juhlajärjestelyistään, eikä joulu tee tähän kaavaan poikkeusta. Huippumallina työskentelevä Kendall Jenner, 24, paljasti E!News-sivustolle parhaimman joululahjavinkkinsä, joka kannattaa muistaa erityisesti silloin, kun lahjan saajalla tuntuu olevan jo kaikkea.

Jenner toteaa aluksi, että joulu on hänelle hyvin merkittävä juhla.

- Luulen kaikkien jo tietävänkin, että joka vuosi pidämme jouluaattona isot juhlat. Se on hieno juttu, josta en halua luopua, Jenner kertaa perheensä jouluperinteitä.

- Yritän myös aloittaa perinteen ystävien kanssa kotonani muutamaa päivää ennen joulua. Kuten juhlaillallinen, kaikki toisivat jotain, hän jatkaa ja lisää, että yrittää parhaansa mukaan raivata illalle tilaa täydestä kalenteristaan.

Anna lahja, joka koskettaa

Jenner paljastaa, että hänet tunnetaan perheensä keskuudessa huonoimpana lahjan antajana.

- Se ei ole helppo homma, enkä ole hyvä lahjoissa. Joskus niiden hankkiminen on vaikeaa, kun kaikilla on jo kaikkea. Yritän siis herkistellä ja koskettaa, se on ainoa hyvä tapa hoitaa homma.

- Lahjojen hankinta on vielä kesken, viime vuonna olin ihan pulassa mutta tänä vuonna olen ylpeä itsestäni, Jenner paljastaa lopuksi.

Lue myös: Kendall Jenner nimesi huonoimman vanhemman sisaruksistaan - vastaus yllättää

Lue myös: Kendall Jenner suukotteli huippumallia - "Hyvää syntymäpäivää, seksikäs Bella!"

Lue myös: Kendall Jenner jakoi tyrmäävän asukuvan - seuralainen sai somen kuhisemaan

Lähde: E!News

Kilpailut

Uusimmat