Kuva: AOP

Margot Robbien seksikäs supersankari palaa pian valkokankaille - kohuelokuvasta toinen maistiainen

10.01.2020 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Robbien esittämä hahmo on aikuisviihdesivusto Pornhubin etsityin sarjakuvasankari.

Hollywood-kaunotar Margot Robbien, 29, tähdittämä supersankarielokuva Birds of Prey julkaistaan 7. helmikuuta. Elokuva kertoo Jokerin tyttöystävästä Harley Quinnista sekä tämän ystäviensä seikkailuista kuvitteellisessa Gotham Cityssa.

Birds of Prey nousi otsikoihin joulukuussa, sillä se on saanut Yhdysvalloissa R-luokituksen. Kyseinen leima meinaa sitä, että leffaa ei saa mennä katsomaan alle 17-vuotiaana ilman vanhempaa ihmistä. Leffa sisältää luokituksen mukaan "rajua väkivaltaa ja kielenkäyttöä sekä seksuaalista ja huumerikasta materiaalia".

Nyt elokuvasta on julkaistu toinen maistiainen. Uutta traileria on katsottu pelkästään YouTube-palvelussa yli 2 miljoonaa kertaa.

Näet videon alta tai täältä. Juttu jatkuu videon jälkeen. 

Birds of Prey (& The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn) -leffassa näyttelevat Margot Robbie lisäksi Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez ja Chris Messina. Ohjauksesta vastaa Cathy Yan.

Robbien esittämä Harley Quinn on aikuisviihdesivusto Pornhubin etsityin sarjakuvahahmo: Pelkästään vuonna 2018 kyseistä hakusanaa käytettiin yli 10 miljonaa kertaa. Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Joker-leffa kiinnostaa myös aikuisviihdesivustolla - valtava määrä hakuja

Lue myös: Tuleva supersankarileffa kiellettiin lapsilta ja nuorilta - "Sisältää seksiä ja rajua väkivaltaa"

Lue myös: Hollywood-kaunotar Margot Robbie vihaa yhtä sanaa ylitse muiden - "En tosiaan ole sellainen nainen"

Kilpailut

Uusimmat